IZNEO DETALJE

Lazar Ristovski otkrio sve o borbi sa virusom: Dva puta sam VAKCINISAN i opet sam zakačio KORONU

Rekao i kako se sada oseća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Stefan Tomašević

Naš glumac Lazar Ristovski nedavno je otkrio da je pozitivan na koronavirus od kog se još uvek oporavlja iako više nema temperaturu i testovi su mu negativni.

-Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu. Pre nedelju dana sam dobio temperaturu i bez ikakvih veza i vezica otišao sam u kovid ambulantu u Dom zdravlja na Novom Beogradu, stavio knjižicu na gomilu i čekao red u čekaonici. Ustanovili su mi koronu. Ušao sam u protokol, ali nisam hteo da uzimam antibiotike. Evo, posle nedelju dana sam bio na kontroli na istom mestu, bez temperature i sasvim dobrog zdravlja. Mislim da je to zahvaljujući vakcinaciji, ali i mom ličnom jakom imunitetu. Ovo nije nikakva moja želja da utičem na bilo koga da uradi bilo šta. Ovo je samo moj slučaj – rekao je on za Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pre osam meseci kroz isto je prošla i njegova supruga Danica.

-Podnela sam koronu disciplinovano, ali veoma teško. Ovo je kompleksna bolest. Najvažnije od svega je da sam ozdravila. Moraju da se prate uputstva lekara, mora da se izdrži, da se izvuče poslednji autom snage i da se čeka trenutak kada kreće nabolje. Ja sam se iskontrolisala. Korona me je naučila da sebe više cenim i da o sebi vodim više računa i da sama tražim načine kako ću sebe zaštititi da bih bila pre svega dobra sebi, a onda i drugima – pričala je ona tada, prenosi pomenuti medij.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar