Senida STRAHUJE za svoju bezbednost? Pevačici PRETE, plaši se da će joj podmetnuti BOMBU

Postoje saznanja da Senidini saradnici ne žele da govore o ovome iz straha

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: e-stock

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nedavno je angažovala privatno obezbeđenje, koje je uz nju 24 sata dnevno. Prema saznanjima, pevačica je uplašena za svoj život i bezbednost svoje porodice zbog konstantnih pretnji osoba koje su joj nekad vodile karijeru.

Prema pisanju medija od pre nekoliko dana, navodno su nepoznati počinioci bacili bombu na kuću njenog menadžera u Sloveniji. Ceo njen tim je to istog dana demantovao, međutim, saznanja novinara su vrlo pouzdana i postoji mogućnost da Senidini saradnici ne žele da govore o toj temi iz straha za svoj život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo iz tog razloga je pevačica angažovala ljude da je čuvaju gde god da se kreće. Prošle nedelje je imala koncert u Severnoj Makedoniji, gde je došla s trojicom momaka, koji su joj non-stop čuvali leđa. Oni su se trudili da budu neprimetni i da ne privlače pažnju, pa dok je Senida pevala, oni su bili smešteni u blizini.

Čim je završila nastup, prema rečima izvora lista “Alo” s lica mesta, njeno obezbeđenje ju je okružilo i bezbedno odvelo do automobila, a potom su se zajedno uputili ka hotelu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar