DRAMA nakon protesta u Nemačkoj: Brutalno ponašanje policije – ovaj snimak je izazvao HAOS (VIDEO)

Na protestima je bilo postavljeno oko 2200 policajaca koji su pokušali da zaustave demonstrante

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

U nedelju je u glavnom gradu Nemačke došlo do sukoba između demonstranata i policije na protestima koji nisu bili odobreni, čak više zabranjeni od strane jednog berlinskog suda.

Polcija je uhapsila više stotina lica i došlo do fizičkih obračuna. Jedan video snimak koji pokazuje prilično agresivan postupak od strane jednog službenika je na društvenim mrežama izazvao lavinu komentara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na snimku se vidi starija gospođa koja pokušava da prođe pored jednog policajca, koji u sledećem trenutku hvata gospođu za vrat i baca je na asfalt.

Na društvenim mrežama je komentarisano i osuđivano agresivno ponašanje ovog služebenog lica, što je privuklo pažnju Nilsu Melceru, zvaničniku Ujedinjenih nacija koji je okačio video snimak na svoj tviter nalog.

– Da li neko može da svedoči o ovom slučaju i da li se pokrenula zvanična istraga o ovom slučaju – napisao je Melcer u opisu objave.

Na protestima je bilo postavljeno oko 2200 policajaca koji su pokušali da zaustave demonstrante.

– Želeo sam veći broj polcije na ulicama u nedelju, ali je to bilo nemoguće jer mnoge jedinice trenutno pomažu u kriznim poplavljenim regionima – rekao je portparol berlinske policje Tilo Kalbic.

BONUS VIDEO:

Izvor: RTDE

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar