Gađali džamiju flašama, pa dobili 10 dana zatvora: Srpski i hrvatski fudbaler osuđeni zbog incidenta!

Opštinski sud u Kiseljaku je presudio da su krivi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube

Pre tri godine, austrijski fudbaleri Dejan Ljubičić (23) i Daniel Sudar (23) bili su akteri incidenta kada su flašama gađali džamiju u Kiseljaku.

Nakon pomenutih dešavanja pomenuti fudbaleri su uputili izvinjenje, a u junu ove godine počelo je suđenje za pomenuti incident.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Opštinski sud u Kiseljaku je presudio da su krivi te da oba fudbalera moraju da plate kaznu od 1000,00 KM ili će završiti u zatvoru deset dana.

Prošle godine fudbaleri su malo promenili ploču pa su u nekim izjava mislili da je u pitanju pekara, a ne džamija.

“Ludost, poštujem svaku religiju. Odrastao sam s mnogim muslimanima, sada imam mnogo prijatelja među njima. Kao hrišćanin, poštujem svaku religiju”, rekao je tada Ljubičić koji je tvrdio da nije znao da gađa džamiju.

“Znam da to izgleda glupo. S prijateljem sam tražio pekaru, želeli smo nešto da pojedem. Iskreno, nisam shvatio da je to džamija, bilo je mračno”, objasnio je tom prilikom.

Dejan ljubičić je ovo leto ostvario transfer ru Njemačku u ekipu Kelna, nakon dobrih partija u dresu Rapida, gje je zaslužio i poziv na širi spisak reprezentacije Austrije, a za U21 tim ove zemlje skupio je 12 nastupa.

Sa druge strane Daniel Sudar ima mnogo slabiju karijeru. Igrao je većinom u austrijskim niželigašima, a poslednji klub mu je bio Zlatibor u Srbiji. U julu je postao slobodan igrač, tako da još uvek čeka ime novog kluba.

Svaka čast: Jedan od najlepših stadiona u Srbiji dobija ime po Radomiru Antiću!

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar