Fanovi OPKOLILI hotel u kom odseda Džejms BOND: Evo kako je glumac odreagovao!

Uz paparace, i desetak vatrenih obožavalaca čekalo je čuvenog Bonda ispred hotela u kom odseda, međutim on je uspeo da neprimetno izađe kroz garažu i ode na snimanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: LEON NEAL / AFP / Profimedia

Slavni glumac Danijel Krejg doputovao je proteklog vikenda u Beograd radi snimanja drugog dela filma “Knives out”. Čim je osvanula vest da je DŽejms Bond u našoj prestonici njegovi fanovi našli su se ispred hotela kako bi se uslikali sa glumcem.

– Po ceo dan ga vijaju paparaci ispred hotela, a u jednom trenutku čak su se tu okupili i njegovi fanovi koji su satima čekali da izađe napolje. Čak je osoblje hotela pokušalo da ih prevari da Krejg nije kod njih odseo, međutim oni su bili uporni i više od nekoliko sati stpljivo čekali – navodi izvor koji se našao na licu mesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, čuveni Bond iskoristio je dobro znani holivudski trik, te je neprimetno izašao kroz garažu hotela u zatamnjenom automobilu.

Tu je bila i australijska lepotica DŽanel Mone koja snima film sa čuvenim glumcem.

Za razliku od Krejga, ona je izašla na prednja vrata hotela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Super Duper Fly (@davebautista)

Takođe, i glumac Dejv Batista došao je sa kolegama u Beograd, što je potvrdio slikom na svom Instagram profilu kada je stavio Beograd za lokaciju gde se trenutno nalaze.Svo troje zajedno snimanju nastavak popularnog filma “Knives out”, u kome igraju glavne uloge.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar