Dva IMENA se izdvojila među Belivukovom bandom: Ko je zapravo Vlado Georgijev i JEDINA žena u klanu?

Na teret im se stavljaju krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Šporčić, Shutterstock

Članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića danas su iz Višeg suda upućene optužnice. Osim Belivuka, Miljkovića, Srđana Lalića, optužnicom su obuhvaćeni između ostalih Nebojša Janković, Nemanja Đurić, braća Budimir, Dejan Tešić, Vlado Draganić, Bojan Hrvatin, Nikola Spasojević, Aleksanadar Vučeljić, Nemanja Lakićević, Filip Ivanovski, Željko Кodžić, Vlado Georgijev, Slađana Sekulić, B.К, Nikola Steganović, Vladimir Grek, Marko Andrić, Aleksandar Š. Mijat S, Miloš selak Lukić, Aleksa Dunjić, Vojislav Đorđević, Vlado Draganić…

Među ovim imenima se posebno izdvajaju dva, možda ne po surovosti zločina, ali razlozi svakako postoje. Naime, Vlado Georgijev je zapravo bivši policajac Dragan Sekulić iz Loznice. On je promenio ime, pa se sada zove isto kao popularni pop pevač. Sekulić-Georgiev je bio blizak Veljku Belivuku i radio je u beogradskoj policiji, ali je posao orao da napusti zbog kriminalnih radnji u kojima je uhvaćen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema objavljenim navodima, Belivuk je pre pet godina od jednog Lozničanina oteo podrum pića i dao ga na upravljanje Sekuliću, odnosno sada Georgievu. On je uhapšen u Beogradu, a s njim i njegova supruga Slađana Sekulić. Njeno ime se izdvaja po tome što je jedina žena u velikoj akciji MUP i BIA.

Okrivljenom Georgijevu stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a Slađani Sekulić se na teret stavljaju ista krivična dela.

Opširnije o tome za šta se tereti 29 pripadnika Belivukovog klana pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Slažem se da se tako zove popularni pevač, ali zar neko može i da pomisli da je takav profil dao sebi ime po pevaču!? Da pojasnim, jedan od pseudonima Velička Dimitrova Kerina, čuvenog srbomrsca koji je obučavao ustaše, i ubice našeg kralja, bio je Vlado Georgijev.

    Odgovori

Ostavite komentar