ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 2. do 9. avgusta: Mlad Mesec u Lavu krajem nedelje donosi svežinu u vezi, ili braku

Ovan ima priliku da izloži svoje sugestije, Devica ne može da sastavi polomljeno, a Škorpija ima problem sa nesanicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Evgeny Haritonov / Alamy / Alamy / Profimedia

OVAN

Posao
Ovo je nedelja koja se nastavlja, ili naslanja na prošlu. Zato je dinamika promena nezaobilazna i vaše je da učestvujete u svim događajima na poslu. Snažne aktivnosti tokom nedelje neće vas ostaviti po strani, pa je dobra prilika da kažete i svoje sugestije. Sledite svoje ciljeve i planove i nemojte biti skromni. Krajem sedmice pokrećete jedan manji poslovni projekat.
Ljubav
Kada vi postajete senzitivniji nego inače vreme je da se povučete iz društva koje vas iritira. Lako možete skliznuti u sukobe bez pravih i valjanih razloga. Emotivno polje nije ugroženo, ali se traži karta više u razumevanju. Krajem sedmice neće vam biti potrebni ni razgovori, jer ćete se pogledima razumeti.
Zdravlje
Odlično se osećate ako trenirate.

BIK

Posao
Početak nedelje rezervisan je za nesigurnost. Neki planovi neće biti mogući, a drugi će pretrpeti promene i to tokom realizacije. Vaše je da budete organizovani i spremni da ne biste imali mnogo iznenađenja. Krajem nedelje očekuje vas bar mali novi početak na poslovnom planu.
Ljubav
Sezona Lava je u punom jeku i zato vam nisu čudni porivi za punim hedonizmom, ali i uživanjem u zoni komfora. Ne dajete vi ni pet para na neke stvari koje guše vašeg partnera, vama je doboro i to je jedino bitno. Ipak, tokom nedelje imate manje rasprave koje ćete brzo pretvoriti u svoju korist. Zato je kraj sedmice rezervisan za romaniku i ljubav.
Zdravlje
Nemate problem sa zdravljem ako se pridržavate zdrave ishrane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Niste vi skrenuli predaleko sa svog uobičajenog puta, nego je grupa ljudi slepa pored očiju. To je vaš zadatak tokom ove nedelje da im otvorite oči. Iskoristite mlad Mesec u Lavu 8. avgusta i prikažite se u najboljem svetlu. Krajem sedmice puni ste kretivnog naboja i izražavate svoj stil poslovanja.
Ljubav
Pre svega, potrebno je da ove sedmice osvestite koliko ste različiti i kako je bitno da ne umanjujete potrebe partnera. On je podjednako važan kao i vi. Tokom nedelje imate dobru proveru ega i nemojte upasti u zamku samoljublja. Mlad Mesec u Lavu krajem nedelje doneće vam svežinu u dugoj vezi ili braku. Slobodni Blizanci grabe šanse u novim susretima.
Zdravlje
Manji problemi sa prehladom i grlom. Čuvajte se hladnih pića.

RAK

Posao
Uspavalo vas je vrelo leto i na početku nedelje nemate volju da se aktivirate. To se menja već sredinom nedelje kada hvatate blagi zalet i pokrećete svoju fizičku prisutnost. Jupiter će vam dosta pomoći jer se vratio u Vodoliju pa su nove šanse baš ispred vašeg nosa. Krajem sedmice imate veliku želju da nešto uredite i preuredite baš na polju posla.
Ljubav
Govor iz duše je počeo jer je Merkur i dalje u Lavu zato će vaše ljubavno pitanje biti veoma aktuelno tokom ove nedelje. Sredinom perioda obratite pažnju na neprikladne zahteve kada je novac u pitanju. Zato ćete krajem nedelje pokušati da unesete neke nove emotivne izlive ljubavi.
Zdravlje
Nemate veće, a ni hronične tegobe.

Horoskop za avgust: Venera, već početkom meseca, donosi nepredviđene situacije na polju LJUBAVNIH ODNOSA

LAV

Posao
Ovo je vaša sezona i kao i običnbo najbolje umete da spojite posao i zadovoljstvo. Vi i dok radite uživate najjače što možete, pa ko zna zna. Međutim, sredinom perioda imate nerazumevanje sa poslovnim partnerima koji traže da ih sledite u nekim planovima. Zato je ego naglašen, pa vas neće zanimati mišljenja koja su za vas u najmanju ruku glupava. Ipak, krajem sedmice mlad Mesec u vašem znaku ima dobru ulogu da vam ne samo popravi poslovni status nego i da dobijete nagrade.
Ljubav
Odlučili ste da se vratite na ono što ste propustili. Zato, tokom sedmice, pokušavate da obnovite staru strast koja vam mnogo nedostaje. Imate dobru priliku da uspešno započnete novu vezu, jer će vas mlad Mesec u vašem znaku dobro nadahnuti. Krajem nedelje ste okruženi pažnjom i ljubavlju.
Zdravlje
Odlično se osećate i veoma ste vitalni.

DEVICA

Posao
Mars je već prešao u vaš znak i donosi vam odličnu radnu energiju. Koliko ste uživali i koliko ste zamajavali sebe i druge, ove nedelje je to završeno. Vreme je da budete praktični vredni i veoma produktivni. Ne zaboravite da tokom nedelje završite započete poslove. Krajem sedmice promenili ste unutrašnju energiju i sada ste mnogo svežiji i orniji za rad.
Ljubav
Ono što se slomilo ne možete zalepiti i sastaviti. Ipak, tokom ove nedelje pokušavate i dalje da se oslonite na neke prošle dane. Krajem ovog perioda imate sve šanse da krenete u nove ljubavne avanture ili veze.
Zdravlje
Hranite se neredovno i jako oskudno.

VAGA

Posao
Iako ste uslužni i veoma obzirni prema svima, nema tu nikakve empatije kada se radi o poslu. Zato je dobro što ove nedelje ne mešate emocije i poslovne zadatke. Dajete sve od sebe da budete najbolji i to će vas dovesti do uspeha. Krajem sedmice imate novu ponudu i novi izazov na poslu.
Ljubav
Uran vas navodi na nepredviđene ljubavne situacije. Ovo su dani u kojima možete ući u tajnu ljubavnu vezu sa takođe zauzetom osobom. Na pomolu je avantura meseca ili čak i godine, a počinje tokom ove nedelje. Slobodne Vage neće imati priliku da se izvuku iz obruča jedne Vodolije.
Zdravlje
Nemate probema sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Posao
Ovo su dani naporni, zakočeni, spori, otežani i krajnje frustrirajući. Posao se razvlači kao žvaka, a ni vi nemate bolje opcije. Istina je da će tokom nedelje polako stvari krenuti napred, ali baš polako. Ipak će Mars iz Device, kao vaš vladar, doneti praktičnu energiju koju ćete bezrezervno prigrliti. Krajem sedmice popuštaju kočnice.
Ljubav
Ustajala energija u vašem polju ljubavi potpuno vas je ugušila. Ništa manje komplikovano od poslovne sfere. Emocije su uspavane, rutina vas je pojela i jedini izlaz tokom nedelje potražite u prijatnom dobro znanom društvu. Krajem sedmice malo ćete razvodniti svoje napete i složene ljubavne prilike.
Zdravlje
Malo nesanice i više nervoze.

Avgust će biti posebno zanimljiv za ova tri znaka: Evo ko će se ZALJUBITI

STRELAC

Posao
Vi ste i sjajni kako se držite, jer ste non stop u gradskoj gužvi i vrevi. Poslovi vas guraju napred, a vi ne stižete ni da pošteno sednete da jedete. Nesuglasice, nervoza i povremeno ponavljanje raznih poslova su vaša realnost ove nedelje. Potrebno je da se bolje koncentrišete, ako je to ikako moguće.
Ljubav
Na polju ljubavi, tokom nedelje, imate dobre, ali dijametralno suprotne stavove od partnera. Tako da, ako on želi levo vi obavezno idete desno. Kada rezerviše more vi hoćete planinu i sve tako ukrug, dok ne isterate obostranu tvrdoglavost. Krajem sedmice mlad Mesec u Lavu napokon menja ovu neprijatnu energiju u partnerskim odnosima.
Zdravlje
Potreban vam je odmor.

JARAC

Posao
Mars je ušao u Devicu i donosi vam povoljne aktivnosti ako se bavite uslužnim ili preciznim poslovima. Imate sve šanse da tokom sedmice pokažate svoju praktičnu stranu, a ne samo da se rukovodite šablonom. Imate i vi svoje poslovne i kreativne veštine, pa ćete ove nedelje to obelodaniti.
Ljubav
Oprezni ste u ljubavi, malo hladnjikavi, ali pouzdani. Nema tu mnogo iznenađenja, sem malog predaha u viđanju. Pokušavate da udahmete vazduh punim plućima, a da partner to ne oseti. Krajem sedmice očekuje vas dobra zabava i prijatno druženje u poznatom društvu.
Zdravlje
Budite sebi najbolji prijatelj, a ne neprijatelj kada je zdravlje u pitanju.

VODOLIJA

Posao
Na zapadu ništa novo, pa tako i kod vas na polju posla imate mešanu situaciju. Ili ste u crvenom, pa ste napeti, ili ste u žutom, pa vam je svejedno. N jedno, ni drugo, nećete menjati dom kraja nedelje. Imate prilike da dobijete manji prihod, ali ćete to brzo potrošiti. Tako da vam je finasijska situacija ista, odnosno nepromenjena.Krajem sedmice odupirete se promenama, ali slaba je to borba. Potrebno je ipak da se prilagodite.
Ljubav
Prvo ohladite glavu ledenom vodom, jer vam je to jako potrebno. Ništa ne možete da uradite na silu. Ono što je prošlo i što je izgubljeno bacite u smeće. Nemojte pokušavati da umijete, operete i namirišete nešto što je potpuno odbačeno. Priznajte poraz i krenite napred.
Zdravlje
Manji problemi sa probavom.

RIBE

Posao
Puno je izazova bilo, a tokom ove nedelje osećate još neke odjeke problema koje ste pokušali da rešite. Sredinom nedelje imate najavu da dolazi poboljšanje i u komunikacji ali i u budućim poslovima. Krajem sedmice mlad Mesec u vašem polju posla donosi vam bolje mogućnosti i rešenje problema.
Ljubav
Iako je partner naizgled potpuno posvećen vama, nemojte uzimati sve zdravo za gotovo. Pokušajte da proniknete u njegova stvarna osećanja. Ima tu neke tajne koju tek treba da otkrijete. Krajem sedmice dolaze informacije do vas i nemojte biti iznenađeni ako ispadnete iz veze na neobičan i neočekivan način.
Zdravlje
Manji problemi sa nesanicom.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar