Mesecima nisam imala ODNOSE sa bivšim, a kada mi je ćerka rekla da je TRUDNA i ko je otac, zanemela sam

Oseća se poniženo i iznevereno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedna Britanka se požalila na situaciju u kojoj se našla.

Pa je, sa namerom da dobije savet, poslala pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I zbog toga je sve detaljno opisala.

“Moj bivši, koji je otac mog najmlađeg deteta, je u vezi sa mojom 20-godišnjom ćerkom i oni očekuju dete – moje unuče”, započela je ona svoju priču.

“Osećam se poniženo i uznemireno. Nedostaje mi ćerka, ali se osećam iznevereno sa njene strane. Znala je koliko volim bivšeg“, kaže žena i objašnjava da on ima 48, a ona 46 godina.

Foto: Shutterstock

Ona ima troje dece. Ćerku i 15-godišnjeg sina iz prvog braka i još jednog sina, koji ima pet godina, a kojeg je dobila sa bivšim.

“Ceo komšiluk zna šta se dogodilo. Svaki put kada izađem napolje, vidim kako se ljudi, dok prolazim, domunđavaju. Bivši i ja smo bili zajedno sedam godina. Početak naše veze je bio sjajan i bio je veoma velikodušan prema mojoj deci. Voleli smo da provodimo vikende na putu i život je bio divan”, kaže žena i dodaje da su se, kao i u svakoj vezi, stvari polako gasile:

Foto: Shutterstock

“Strast je počela da nestaje i mesecima nismo imali seks. Kada je pandemija uzela maha, postao je mrzovoljan i povukao se. Da budem iskrena, kada je prošlog maja rekao da je bolje da se iseli, deo mene je odahnuo. Deca su i dalje želela da ga viđaju i ja nisam imala ništa protiv. Primetila sam da se moja ćerka sa njim često viđa, ali sam odagnala sve uznemirujuće misli. Sve dok nije počela da izbegava da me gleda u oči, znala sam da nešto nije u redu”, priča ova žena.

Foto: Shutterstock

“Jedne noći sam je sve otvoreno pitala, ali je ona sve porekla, iako je iz njene reakcije bilo jasno da sam u pravu. Nedelju dana kasnije sam pronašla njeno pismo, koje je gurnula ispod vrata moje sobe, a u kome je priznala da je sa mojim bivšim. A zatim je usledio pravi šok – trudna je. Dok sam pročitala pismo, ona se već spakovala i otišla i ne odgovara mi na pozive i poruke. Moj stariji sin je jako ljut, ali sam od najmlađeg uspela da sakrijem istinu. Kako da mu objasnim da će mu otac sada postati i zet?”, upitala je žena.

Foto: Shutterstock

“Koliko god da je teško, pokušajte da se usresredite na dobrobit svoje dece. Zvuči kao da ste prihvatili sa su vaši životi krenuli dalje. Naravno, otkriće da je otpočeo vezu sa vašom ćerkom je uznemirujuća. Napišite joj pismo i objasnite da vam je, iako ste povređeni njenim postupcima, veza sa njom na prvom mestu. Zauvek ćete biti njena mama. Ako će već i sama sa bude mama, bićete joj potrebni više nego ikada. Još uvek je veoma mlada i može da se dogodi da zažali zbog ove veze”, odgovorila je Deidre.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar