Našoj glumici otac BRANIO da se bavi tim poslom: Krila od njega sve, danas glume ZAJEDNO

Anđela i Gagi Jovanović su više puta zajedno bili pred kamerama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: ATA Images

Anđela Jovanović, naslednica glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić, uveliko ostvaruje značajne uloge. Ipak, početak njene karijere nije bio toliko jednostavan, jer se Gagi protivio njenoj želji da se bavi glumom.

Anđela se prisetila kako je bilo kada se prvi put pojavila u seriji “Moj rođak sa sela”, odnosno kako je prošao kasting za koji njen otac nije znao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Imala sam groznu tremu jer sam na taj kasting otišla potpuno inkognito. Moj otac nije bio za to da se ja bavim glumom. Međutim, saznalo se, jer taj kasting bio dosta javan. Trebala im je neka tinejdžerka i ja sam sama otišla. Mami sam rekla da idem, a tati, naravno, nisam ni pominjala. I onda, kad je reditelj zvao Dragana i rekao mu da je njegova Anđela dobila ulogu, mislim da se on potpuno šokirao. Uopšte nije znao o čemu se radi. Onda je saznao da sam bila na kastingu i mislim da mu se tad to nije preterano dopalo, ali je nekako preživeo – prisetila se glumica za “Kurir” i opisala kako je raditi sa ocem:

FOTO: ATA Images

– Prvi put sam tada imala susret s tim, ne baš kao dete, nego ipak tinejdžerka, da sam mogla da vidim kako moj otac funkcioniše na poslu, koliki je profesionalac i posvećenik. Tada sam shvatila da je to jedini način na koji želim da se bavim ovim poslom, da mu budem maksimalno posvećena. To im je bilo izuzetno važno i vredno iskustvo. Inače sam igrala ćerku mog kuma u stvarnom životu Dejana Matića, tako da mi je bilo lepo iskustvo da neke bliske ljude upoznam i na ovaj način – zaključila je Anđela.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar