Evo koja glumica će igrati Lukasevu MAJKU, a koja ZADRUGARKA Sonju u seriji o folkeru: Otkriveni detalji!

Otkriveni detalji serije koja se snima po autobiografiji Ace Lukasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Od jeseni kreće snimanje serije o životu Ace Lukasa “Kafana na Balkanu”, koja će se snimati po njegovoj autobiografskoj knjizi.

Jedna od glavnih uloga pripašće upravo Lukasu, koji će glumiti sebe, a njegovog oca Vuksana Vuksanovića tumačiće Mima Karadžić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se sada spekuliše, lik njegove majke navodno će tumačiti glumica Mirjana Karanović.

– Uskoro će početi snimanje serije, još uvek nije odabran ceo tim, ali u toku su pregovori za saradnju sa bitnim ljudima u svetu glume. Jednu od vodećih uloga navodno bi trebalo da ima Mirjana Karanović, koja će, ako sve bude po planu, glumiti Lukasovu majku. S obzirom na njenu karijeru i talenat, ona je jedna od retkih koje bi ovu ulogu uspele da iznesu – rekao je Izvor i dodao:

Foto: ATA images/ Antonio Ahel

– Još uvek nisu odabrani glumci za sve uloge, glavni glumci se biraju do kraja avgusta, a ostali do sredine septembra. Poznato je da će uz Mirjanu Karanović vodeće uloge imati i Vuk Kostić, Andrija Kuzmanović, kao i Kaja Žutić i Nenad Jezdić – otkrio je.

Takođe, pojedini mediji prenose da će lik folkerove bivše žene Sonje Vuksanović pripasti pobednici rijalitija “Zadruga, Kristini Kiji Kockar.

Foto: Youtube/Printscreen/Zadruga Official

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (2)

Ostavite komentar