“Peti dan kako nema moje Anđele, samo da znam da je dobro!” POTRESNE reči majke koja traži svoju ĆERKU

Ona već danima objavljuje potresne pesme i moli za pomoć sve kako bi pronašla svoju ćerku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/printscreen

“Osvanuo je i peti dan, Anđela još uvek nije pronađena. Nema je nigde, nedostupna je. Ali, ja se nadam svaki minut da će mi se javiti. Verujem da hoće. Ako je u mogućnosti. Verujem i da će neko javiti da je video i da je Anđela dobro!” Ovu su potresne reči koje je mama Anđele Bežanović (28) iz Borče, a koja je nestala u ponedeljak, napisala na svom Fejsbuk profilu.

Naime, ona već danima objavljuje potresne pesme i moli za pomoć sve kako bi pronašla svoju ćerku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Očajna majka nestale devojke opisala je i izgled svoje ćerke i odeću u kojoj je poslednji put viđena u nadi da će je tako neko prepoznati.

– Anđela Bežanović je nežna devojka, ima 28 godina, visoka 165cm, oko 54kg, svetlo smeđe, pepeljaste kose srednje dužine, tamno braon izrazitih očiju.

Jednostavna je, skromna, tiha. 26.7. između 5h i 7h ujutru izašla je iz stana u Borči, u Ulici 1. maja, bosa, u plavom teksas šorcu i (beloj ili šarenoj) majici. Ponela je samo mali ženski ranac boje kajsije – napisala je majka.

Iako je prošlo već nekoliko dana kako nema nikakvih informacija o Anđeli, majka ne gubi nadu da je ona još uvek u Beogradu, te moli sve one koji je vide da joj odmah jave.

– Možda je još uvek negde u Beogradu. Ako je vidite, javite mi. Ovde, ili inboxu. Molim vas – napisala je majka Vesna koja se unapred zahvalila.

Navodi da joj niko ništa ne javlja i da je mora sama tražiti.

– Ne mogu sedeti i čekati. Ako slučajno ovo pročita neka mi se javi, samo da znam da je dobro.

Ako ste je videli ili imate bilo koje informacije, molim vas da javite na broj 063/8093-469 ili prijavite u najbližoj policijskoj stanici.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar