Hrvatica poludela u Tokiju: Nije mogla da prećuti, pa im je rekla sve što ima!

Nezadovoljna je tretmanom na Olimpijskim igrama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Aktuelna olimpijska šampionka u bacanju diska, Hrvatica Sandra Perković, plasirala se u finale, ali je imala šta da poruči organizatorima atletskog takmičenja u Tokiju.

– Imamo užasne uslove ovde. Stadion za treninge ima samo jedan krug za kladivo i disk, a ovde su 32 diskašice, isto toliko diskaša, pa isto toliko ljudi u kladivu, znači ukupno oko 130 bacača koristi samo jedan krug! A još ponekad u naše termine ubace i koplje – otkrila je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U takvim uslovima je jako teško pripremiti se, jednostavno nema dovoljno prostora i vremena za trening.

– Poslednji trening pre kvalifikacija sam počela u 9.30, još smo požurili da bismo došli što ranije, i bacala sam do 11.47, dakle dva sata i 17 minuta. I u tom sam vremenu uspela baciti samo sedam hitaca, s time da sam bacala tri serije po dva hica i za sedmi sam se ugurala”, otkrila je ona i rekla da je baš zbog nedostatka treninga bacala tri serije kvalifikacija, iako je odmah prebacila normu.
Ipak, nije za sve situacija ista, pošto je nekima sve dozvoljeno.

– A da bi stvar bila još gora, svi ovde u Olimpijskom selu imamo zabranu kretanja, svako jutro testiranja na Kovid i još 101 stvar, ali zato Amerikanci imaju svoj stadion na koji mogu da odlaze i do kog imaju službeni prevoz. Tako da lepo mogu da idu na treninge, da u miru bacaju koliko god žele, bez stresa, i MOK im to dopušta. A koliko znam, u olimpijskom duhu je da smo svi smešteni u istom selu, da svi jedemo istu hranu, da se svi borimo na istom borilištu – zaključila je ljutita Sandra Perković.

Španac je uklet za Novaka Đokovića: Kada je igrao protiv njega, desile su mu se najgore stvari u karijeri

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar