Tela brata (5) i sestre (7) pronađena u automobilu u Americi: Policija uhapsila njihovu tetku (VIDEO)

Saobraćajni policajci zaustavili su automobil sinoć oko 23 sata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Tela sestre (7) i brata (5) pronađena su u automobilu tokom saobraćajne kontrole u okrugu Baltimor u američkoj saveznoj državi Merilend, a njihova tetka je uhapšena, javljaju mediji.

Saobraćajni policajci zaustavili su automobil sinoć oko 23 sata. Bili su šokirani kada su u vozilu zatekli tela dece.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Deca su identifikovana kao Džošlin Džonson i Lari O’Nil. Njihova tetka Nikol Džonson (33) suočava se sa višestrukim optužbama, uključujući i zlostavljanje dece što je rezultiralo smrću mališana.

Tela nesrećne dece su poslata na odbukciju. Istražitelji pokušavaju da ustanove šta se tačno dogodilo i kako su stradali.

Šef policije okruga Baltimor Melisa Hajat zločin je nazvala “groznim”, dok je zvaničnik iz američkog okruga Džoni Olszevski Junior rekao da je u pitanju “stravičan i srceparajući gubitak života”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, NBC Washington

Komentari (1)

  1. Deca Toliko umiru u zadnjih 10godina od Roditelja I Blize Rodbine da je postalo Zabrinjavajuće I to ne samo u Srbiji nego kao sto je ovaj slučaj u Americi I u Svetu . Deca ako nestradaju od bolesnih Pedifal stradaju od Mentalno bolesne Familije. Zaomije svakog deteta koje strada na bilo koji nacčin Ovim nestecnim malisanima neka laka crna zemlja.

    Odgovori

Ostavite komentar