Ipak se serija neće NASTAVITI bez nje: SAMANTU producenti mole da se vrati u popularnu četvorku! (FOTO)

Dva iznenađenja kada je u pitanju reeboot serije "Seks i grad"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Iako još uvek nije ekranizovan dugo najavljivan nastavak “And just like that”, Sara Džesika Parker najavljuje da će ova serija imati nekoliko nastavaka i da se već pripremaju za drugu sezonu. Možda veće iznenađenje je da će se možda ekipi ponovo pridružiti glumica Kim Katral, čuvena Samanta Džons.

– S obzirom na to da će HBO Max uskoro najaviti drugu sezonu, vrata su otvorena i za Kim Katral ako se želi da se vrati kao Samanta Džouns – rekao je dobro obavešteni izvor za Daily Mail.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon odbijanja Kim Katral da bude deo novih epizoda, kako se spekuliše zbog spornih scena koje bi trebalo da tumači, dodatne epizode bi mogle da primame Samantu da se ipak vrati timu.

– Očigledno je u produkciji postojala bojazan da fanovi više neće sa istim žarom gledati seriju jer će im Samanta nedostajati. Očigledno je da je mnogi vole i cene i da bi voleli da je gledaju u novim epizodama. Da nam se sada jave njeni predstavnici i kažu da je na raspolaganju, produkcija bi joj odmah rezervisala prvi let za Njujork – rekao je izvor iz produkcije.

Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Inače, iako se na početku tračarilo da je glumica odbila da se vrati u seriji jer se posvađala sa Sarom Džesikom Parker, njih dve su to demantovale.

Navodno je razlog to što Kim nije bila zadovoljna scenarijom i ulogom koja joj je dodeljena. Kako pišu strani mediji, scenaristi od nje zahtevaju da ima emotivne scene sa sinom Mirande Hobs koju tumači Sintija Nikson.

Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Bredi (14) bi po scenariju trebalo da bude uhvaćen tokom masturbacije, a da zatim šalje eksplicitne fotografije Samanti. Što čuvena Samanta nije prihvatila.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Noizz

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar