“Ko nema para neka preskoči oglas, nisam ja kriv za vaše finansije”: Besramni oglas IZAZVAO BURU (FOTO)

Oglas je privukao veliku pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock,Pritnscreen/Izdavanje stanova Novi Sad

Cenu nekretnina diktira potražnja, a stanodavci na sve načini pokušavaju da pridobiju klijenta kako bi baš njihova nekretnina prošla što bolje.

Međutim, u tom kreativnom poigravanju, često se desi da umesto pozitivne reakcije, usledi negativna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Muškarac iz Novog Sada, objavio je oglas na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi “Izdavanje stanova Novi Sad”, a ono što je posebno privuklo pažnju, pored fotografija, jeste i opis u objavi gde navodi da ne želi da mu se javljaju oni koji nemaju para da plate kiriju, kao i da nije njegova krivica što nemaju novac.

– Izdaje se stan u Radničkoj ulici. U pitanju je LUKSUZ. Cena 400 evra, plus računi i depozit u visini jedne kirije. Stan ima 60 kvadratnih metara, na drugom spratu. Ko nema para neka preskoči oglas, nisam ja kriv za vaše finansije – glasio je propratni tekst oglasa.

Foto: Facebook/Printscreen/IZDAVANJE STANOVA NOVI SAD

– Mislim da ljudi ne razlikuju moderno opremljen i luksuzan stan. Šta je ovde tačno luksuzno? Da li je kauč možda 2000 eura? Da li kupatilo ima automatsku wc šolju? Da li se svetla gase i pale preko govorne komande? Da li stan ima kamere? Da li zgrada ima security u prizemlju zgrade? Itd itd. Ako nema onda nije luksuz, već je samo moderno opremljen. Luksuzni stanovi u Beogradu koštaju 1.000+ mesečno jer jesu luksuz, što malo ko može sebi da plati – jedan je od komentara ispod ovog oglasa.

– Čuj komentara nisam ja kriv za vaše finasije pa zbog tog većina neće ući ni da je 100 evra – dodao je drugi korisnik Fejsbuka.

“Ko želi ovakvog stanodavca? Sam je o sebi sve rekao”, “Stan je lep, ali ono ” nisam ja kriv za Vaše finansije” definitivno kvari utisak!”, “Iverica, plastika, i sintetika nikad nisu i neće biti LUKSUZ!”, neki su još od komentara kojih ima preko 400.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar