Drama u Crnoj Gori: UMALO TUČA na sednici Odbora za bezbednost zbog Belivukovog “Mesarskog klana” (VIDEO)

Bilo je burno na sednici Odbora za bezbednost i odbranu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Sednica Odbora za bezbednost i odbranu prekinuta je nakon što je došlo do incidenta između poslanika Marka Milačića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Milačić je, iako nije član Odbora uzeo reč i kazao da bi Odbor trebalo trebalo da sasluša Zorana Lazovića i ostale koji su u vezi sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pozivam ovde, što se tiče ove teme oko Belivuka i ekipe da samo dođemo na jedan nivo koji zaslužuje ova priča, a to je nivo smrtne ozbiljnosti. Da pojasnim, mi ovih svih dana, i ja bih volio da se ovaj Odbor bavi tim temama, imamo najdirektnije optužbe iz druge države o učešću crnogorskih državljana u najmonstruoznijoj organizovanoj kriminalnoj grupi koja se svakim danom povezuje sa Crnom Gorom. A ja, reći ću Vam direktno gospodine Katniću, nisam ja vas izjednačio se Belivukom, ja mislim da je Vaša odgovornost u toj grupi veća, politička, sistemska. I da su to obični likvidatori koji nisu mogli ništa da rade u ovoj zemlji… – rekao je Milačić.

Predsednik Odbora Milan Knežević upozorio je Milačića da je izneo ozbiljne optužbe na račun Katnića i da mu on to neće dozvoliti.

Zatim se za reč javio Katnić koji je kazao da je Milačić izneo ozbiljne optužbe na njegov račun.

Katnić je tražio Milačiću da se izvini, da ne bi došlo do fizičkog obračuna.

GST je Milačića nazvao “bazdigo*nom”, nakon čega su krenuli jedan ka drugom obasipajući se uvredama ali je teži incident sprečili poslanici i skupštinsko obezbeđenje.

Milačić je Katniću rekao da je “spla*ina” i da “brani mafiju”.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Vijesti.me

Komentari (1)

  1. Риба смрди од главе, а та глава седи на месту председника Црне Горе

    Odgovori

Ostavite komentar