Zaprosio je devojku na OI, lepotica ga optužila da je s njom varao: Noćima je spavao sa mnom! (FOTO)

Skandal na pomolu u nemačkom sportu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Nemački fudbaler Maks Kruze nije ni sanjao da će dospeti u centar skandala, kada je na Olimpijskim igrama u Tokiju zaprosio devojku putem TV prenosa uživo.

Sve je izgledalo idealno, on je javno uputio bračnu ponudu i oduševio svet, njegova devojka Dilara je pristala, ali se onda pojavila fitnes instruktorka Vanesa Mariposa koja tvrdi da je fudbaler Union Berlina varao suprugu upravo s njom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Varao je sa mnom, a sada hoće da ženi tu devojku. Ne mogu da verujem. Na početku godine smo se sreli u Dubaiju. Pozvao me je u vilu 5005 koju je iznajmio u sklopu hotela. Rekao je da je sloboda, proveli smo nekoliko noći zajedno i imali seks. Nikad ne bih bila s njim da sam znala da ima devojku. Posle toga se više nismo videli, ali smo se čuli telefonom sve do početka februara. I dalje imam njegovu majicu kod kuće – istakla je Mariposa za Bild.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Kruse (@max.kruse10)

Zanimljivo, Vanesa je jedna od devojaka koja je ovog leta postala popularna zbog toga što je u provokativnom izdanju gledala meč na EURO, zajedno sa drugaricom.

Kruzeov prijatelj je za “Bild” rekao da fudbaler tada nije bio u vezi sa Dilarom, a u međuvremenu se oglasio i nemački reprezentativac.

– Ono što se dešava između mene i moje verenice je samo naša stvar. Znamo sve jedno o drugom, naše poverenje je neograničeno. Zato želim da mi bude žena. istina je da nisam prevario Dilaru, naš odnos je netaknut i srećni smo. Zato i ne brinemo o ženama koje preko nas pokušavaju da privuku pažnju – poručio je Kruze.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar