Vučić iz Skoplja poručio: “Napravljen je VELIKI POMAK, važno je da ljudi vide da sve ovo ima smisla”

Danas je na zatvaranju oficijalnog dela regionalnog ekonomskog foruma u Skoplju predstavljeno je novo ime i logo Mini-Šengena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

U Skoplju se danas održava veliki regionalni ekonomski forum u okviru inicijative Mini Šengen, na kome učestvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijeri Severne Makedonije i Albanije Zoran Zaev i Edi Rama.

Danas je na zatvaranju oficijalnog dela regionalnog ekonomskog foruma u Skoplju predstavljeno je novo ime i logo Mini-Šengena. Od danas ova inicijativa se zove “Open Balkan” tj. “Otvoreni Balkan”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Predsednik Srbije je rekao da je uveren da je napravljen veliki pomak.

– Želeo bih da iskažem zadovoljstvo u ime Srbije i njenih građana zbog postignutih sporazuma, Srbija će biti pouzdan partner Severnoj Makedoniji i Albaniji na putu daljeg zbližavanja, regionalne stabilnosti i boljeg života za sve naše građane. Pred nama nije lak put, moraju rezultati da se isporuče na vreme. Siguran sam da smo napravili veliki pomak – rekao je Vučić.

– Ne može bilo koja od naših zemalja da napravi veliki sajam vina i alkoholnih pića u Evropi, ali kada se udružimo možemo da napravimo neuporedivo bolje. Ostvarujemo sve više konkretnih rezultata za naše ljude, važno je da oni vide da sve ovo ima smisla – rekao je on.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar