Mediji sa zapada opet gnusno napali Novaka: Stavljaju mu u usta nešto što nije rekao – ovo je skandal!

Dakle, ni u jednom trenutku nije spomenuo Simon Bajls, ali oni su to malo drugačije protumačili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kyodo/Newscom/Profimedia

Poznata američka olimpijka i gimnastičarka Simon Bajls se na šok kompletne nacije povukla sa OI zbog mentalnih problema i poteškoća koji je muče.

Odmah posle svog meča, verovatno kako bi ga isprovocirali, novinari su pitali Novaka Đokovića šta misli o tome, ali on je veoma pametno i diplomatski odgovorio, nikoga nije napadao ni kudio, već je uopšteno objasnio koje on mehanizme koristi da se izbori sa svime onim što nosi profesionalni sport.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pritisak je privilegija. Bez pritiska ne bi bilo profesionalnog sporta. Ako želiš da budeš najbolji, bolje ti je da počneš da učiš kako da se nosiš sa pritiskom. I kako da izdržiš teške momente. Uspeo sam da razvijem mehanizam uz pomoć kog se borim protiv sve te buke i na terenu i van terena. Borim se protiv toga tako da mi to ne remeti koncentraciju. Imam osećaj da posedujem dovoljno iskustva, da znam sebe i znam kako treba da izađem na teren i da igram svoj najbolji tenis. Niko se ne rađa sa takvim sposobnostima. Sve to dođe s vremenom – dodao je srpski as.

Dakle, ni u jednom trenutku nije spomenuo Simon Bajls, već je dao svoje mišljenje, što uopšte nije interesovalo određene medije, koji su ga odmah skandalozno napali:

Španski “La octava sport” je odmah aludirao da je Novak baš imao nešto direktno da poruči Bajlsovoj, što nam je svima jasno da nije istina. Dokle više, zapadni mediji? Dokle?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar