Iskreno za Objektiv

Digao glas: Muž Tanje Savić nije imao lepe reči za njenu PORODICU, pa otkrio da li je i dalje VOLI

Domaća javnost dugo je iščekivala da čuje stranu i dalje zakonitog muža pevačice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Medijski rat između pevačice Tanje Savić i njenog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića ne jenjava. Do sukoba između njih došlo je nakon Dušanovog odlaska u Australiju sa sinovima Đorđem i Maksimom, bez pevačicinog znanja. Od tada traje njihova borba za starateljstvo nad decom, koja su trenutno sa Tanjom u Srbiji.

Ekipa Objektiva razgovarala je Dušanom, koji nam je otkrio nove detalje odnosa sa Tanjom i sinovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da li su deca dok su bila kod vas samo sedela kod kuće, igrali igrice i gojili se?

‒ Deca su kod mene išla u školu, a posle škole su svakog dana imali aktivnosti: plivanje, fudbal i kik-boks. Svaka joj čast ako je mogla da vidi toliko daleko iz Srbije do Australije i da zna šta deca rade svakodnevno.

Da li još uvek volite Tanju i da li postoji mogućnost da se pomirite?

‒ Nisam tip da danas volim, a sutra ne. Čovek je veliki samo onoliko koliko može da oprosti, a ja imam veliko srce. Za mene, moju dušu i srce još uvek nije kasno.

Foto: ATA Images

Kako je sve otišlo ovako daleko, da li ste probali da izgladite odnos sa Tanjom?

‒ Tanja je naivna i povodljiva. Ne krivim je, krivim osobe koje imaju korist od nje, pa joj sole pamet. Bio sam problem, svima sam smetao, mislim na njenu porodicu. Nisu mogli da prihvate da me Tanja voli i da mi imamo našu porodicu, obaveze i planove, a da oni nisu bili deo toga. Kada sam je oženio i odveo je iz njene porodične kuće, nisam im samo odveo ćerku ili sestru, već sam odneo i finansije iz kuće. Teško da mogu da je vratim, oni je sada imaju tamo gde njima odgovara.

Šta je na kraju odlučeno na sudu?

‒ Nismo još uvek razvedeni, niti smo išli na sud zbog starateljstva nad decom. Deca i ja smo se otišli u Australiju zbog korone, Tanja se predomislila, pa smo otišli bez nje. Pravila je dramu po novinama, tužila me da sam oteo decu, ali sud nije ništa odlučio. Dao sam dozvole i saglasnost da dođe po decu i vrate se u Srbiju, jer Tanja i ja ne možemo da se dogovorimo gde bismo živeli. Ona želi u Srbiji da živi, a ja mislim da je zbog budućnosti bolje u Australiji, videćemo šta će biti na kraju.

Kontaktirali smo sa Tanjom kako bismo čuli i njenu stranu priče, ali je samo kratko odgovorila: ‒ Nemam komentar.

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU LISTA OBJEKTIV. 

Foto: Objektiv.rs

 

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar