Đurović sagradio most da bi PRAO PARE? Od kuće napravio vilu, meštani Vrnjačke Banje sve otkrili (FOTO)

O bahatom ponašanju predsednika opštine govori i to što je prelaz ka njegovom dvorištu postojao i ranije, ali Đurović je odlučio da mora da bude lepši kako bi se vizuelno uskladio s vilom u koju se pretvorila njegova porodična kuća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Malverzacije čelnika Vrnjačke Banje izlaze na videlo! Predsednik opštine Boban Đurović svojim bahatim ponašanjem ne prestaje da šokira.

Kao što je Objektiv već pisao, Đurović je od opštinskih para sebe častio mostom koji će voditi ka njegovoj porodičnoj kući i koji će koristiti isključivo članovi njegove porodice, a za koji je dao čak 10 miliona dinara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O bahatom ponašanju predsednika opštine govori i to što je prelaz ka njegovom dvorištu postojao i ranije, ali Đurović je odlučio da mora da bude lepši kako bi se vizuelno uskladio s vilom u koju se pretvorila njegova porodična kuća.

‒ Predsednik opštine Boban Đurović je od opštinskih para dodelio sebi most, koji je potpuno nepotreban i ne vodi nikud. Samo stotinak metara ispod ovog mosta ima već postojeći, tako da državni organi treba da ispitaju da li se „most kod Đurovića” radio zbog pranja para ili je neki drugi razlog u pitanju – poručuju u razgovoru za Objektiv meštani, koji su šokirani bahatim ponašanjem čelnika opštine Vrnjačka Banja.

MEŠTANI SE POBUNILI

Podsetimo, predsednik opštine Boban Đurović, koji je u fokus medija došao zbog toga što je dao 20.000 evra hrvatskoj pevačici Severini, koja pljuje Srbe, namestio je posao održavanja seoskih grobalja firmi svog rođaka „Vrući izvori”. Da stvar bude još gora, osim što je Đurovićev rođak tako preuzeo monopol nad ovim unosnim poslom, u firmi su zaposleni mnogi članovi porodice Đurović, ali i njegovi prijatelji iz sela Gračac, pa su se meštani pobunili i poručuju da ne žele da trpe bahatost predsednika opštine.

‒ Selo Gračac, gde živi predsednik opštine, više ne zovemo tako, nego kad se nalazimo, kažemo „vidimo se u Đurovićevo”. U Vrnjačkoj Banji više se ne kaže „Bog ti pomogao”, nego „Boban ti pomogao” – ispričali su nedavno za Objektiv meštani Vrnjačke Banje.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 29. JUL

BONUS VIDEO:

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar