BAHATOST! Đurović ne prestaje da rasipa pare građana: Za most do kuće dao deset MILIONA dinara (FOTO)

Na ovu briljantnu ideju Đurović je došao posle poplava, iskoristio je priliku kad su se radili prioritetni mostovi za meštane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ko nije za sebe, nije ni za druge, razmišljao je predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović kad je odlučio da od opštinskih para sebe časti mostom koji će voditi ka njegovoj porodičnoj kući i koji će koristiti isključivo članovi njegove porodice.

Na ovu briljantnu ideju Đurović je došao posle poplava ‒ iskoristio je priliku kad su se radili prioritetni mostovi za meštane i, kao što se vidi u dokumentima koje Objektiv objavljuje, potpisao je da se na nekategorisanom putu preko Gračačke reke u selu Gračac izgradi „most kod Đurovića”. Vrednost radova bila je 8.733.114,78 dinara, odnosno sa PDV 10.479.737,74 dinara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Privatna arhiva

SAM SEBI DODELIO MOST

Osim što se porodična kuća predsednika opštine Vrnjačka Banja drastično promenila od njegovog dolaska na vlast ‒ postala je vila, 2019. godine sprovedena je javna nabavka za izvođenje radova radi otklanjanja posledica elementarnih nepogoda na „mostu kod Đurovića” u selu Gračac.

Kao što se vidi na fotografiji, „most kod Đurovića” u stvari je prilazna staza do porodične kuće predsednika opštine i ne koristi je niko drugi do članovi njegove porodice, pa se postavlja pitanje – zašto se novac građana troši za privatne potrebe Bobana Đurovića?

Foto: Privatna arhiva

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 29. JUL

BONUS VIDEO:

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. PISITE MALO I O TOME KAKO JE BIVSOJ SEFICI KABINETA I SEBI PLACAO ELITNE HOTELE I CIPELE OPSTINSKOM KARTICOM,KAKO JE STAVIO SAPU PA CAK I NA RASPORED TEZGI NA SETALISTU JEL NA SVAKOJ IMA SVOJ DEO,KAKO ZAPOSLJAVA U OPSTINI A SVE PREKO KREVETA,KAKO PEVACE U SVOJOJ DISKOTECI PLACA IZ BUDZETA TAKO STO PRVO GOSTUJU NA KARNEVALU NA PRIMER KAO SEVERINA I TU JE PRETPLATI DA BI GRATIS ODRADILI U VAJT KLUBU,KAKO KUPUJE OPSTINSKE PLACEVE PO JEFTINIM CENSMA I ZASTRASUJE KONKURENCIJU,OD CEGA JE KUPIO TRI STANA NA VRACARU,KOLIKO PARA IZVLACI ZA SEBE PREKO RAZNIH IZMISLJENIH MANIFESTACIJA A VASPITACICE NE PRIMAJU PLATU I PUTNE TROSKOVE,KOLIKO JE PUTA BIO NA MORU SAMO OVE GODINE I O CIJEM TROSKU,OD KOJE PLATE KUPUJE PATIKE OD 700€,ZASTO GA U BANJI U SVAKOM KRAJU ZOVU KOMSIJA,KOLIKO TO STANOVA IMA,ODAKLE STANOVI NA VRACARU,E MOJ DJUROVICU E MOJI BANJANCI OVO JE SAMO DELIC STA RADIS BOBANE

    Odgovori
  2. Na zalost nema ko da vidi, jer do sada bi trebao biti smenjen. Em sto krade nego sto ima najmanje 10 svalerke i skoro sve rade u opstini, to je javna tajna u Banji!!!

    Odgovori
  3. Realno gledano u Vrnjackoj banji je kriminal na vrhuncu i pravo olicenje lokalne HOBOTNICE. Pogledahte samo gde su sve Đurovici na funkcijama, kako je jedan Đurovic nametnuto postavljen za direktora hotela Fontana, gde su kumovi Đurovica i upravljaju i hotelom Merjur i ima ih svuda i turisticka organizacija i bahato trosenje para DRZAVE KOJA JR NESEBICNO POMOGLA VRNJACKU BANJU a oni ogroman deo pretvoriki u svoje apartmane, stanove po Vrnjackoja banji i Beogradu. Olicenje korupcije i jedini IBJEKTIV raskrinkava tu hobotnicu a pogledajte i gradnju NOBOG MERKURA i koliko je tu skinuto kajmaka za Đuroviće i kumove Čestitam Vam na ISTINI kojom otvarate oci i dokazujete vrhu drzave da ovu HOBOTNICU treba ukloniti u POTPUNOSTI.

    Odgovori

Ostavite komentar