Prava ISTINA o Geoksu: Odlazi Tadićeva PROPALA investicija! (FOTO+VIDEO)

Kada je potpisan ugovor za Geox Tadićeve i Đilasove Demokrate su izdavale i specijalna sapoštenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: A. K./ATAImages

Bivši predsednik Srbije i sadašnji lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić i Demokratska stranka su se mesecima hvalili da oni dovode Geox u Srbiju. Tadiću je Geox bio kruna neuspešne predsedničke kampanje i o tome su pravljeni specijalni prilozi na televiziji.

Kada je potpisan ugovor za Geox Tadićeve i Demokrate Dragana Đilasa, sada lidera Stranke slobode i pravde, su izdavala i specijalna sapoštenja u kojima su tvrdili da su isključivo oni zaslužni za dovođenje Geoxa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, sada kada Geox odlazi, što se inače ne događa sa stotinama kompanija koje je posle Tadića u Srbiju doveo predsednik Aleksandar Vučić, oni pokušavaju da “operu ruke”.

Ovo je samo još jedan od pokazatelja licemerja političara iz redova bivše vlasti, jer je jasno da iz Srbije odlazi upravo Tadićeva propala investicija.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ne razumem, jesu li pokrali narod pa pobegli ili su bankrotirali, odlucili da se legitimno povuku? Ne vidim u cemu je problem, to je sastavni deo politike bilo kog preduzeca. Svako ima pravo ili da zatvori filijalu ili da zatcori firmu.

    Odgovori

Ostavite komentar