HAOS

Ana Nikolić POBESNELA nakon priča o Rasti i Nataši: Odmah zvala repera da joj OBJASNI šta je istina?

Priče o njihovoj navodnoj vezi krenule su nakon što su predstavili svoj duet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Nataša Bekvalac i reper Stefan Đurić Rasta nedavno su predstavili svoj novi duet, a ubrzo je počelo da se šuška i o tome kako među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Kako su mediji preneli, to je veoma uzrujalo Rastinu bivšu suprugu, pevačicu Anu Nikolić, koja je Natašu otpratila sa Instagrama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-U estradnim kulorarima se već danima naširoko priča o tome koliko je Ana izljubomorisala što nema nikakve konkretne detalje o odnosu Raste i Nataše. Toliko je bila besna da je otpratila Bekvalčevu sa Instagrama, čije je slike do skoro lajkovala. Nekoliko puta je zvala repera da joj pojasni šta je zapravo istina i da li između njega i Nataše ima nešto više od poslovne saradnje, ali je Rasta sve vreme izbegavao tu temu što ju je dodatno iznerviralo – rekao je izvor blizak Ani za Blic.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je čitava situacija dospela u centar pažnje svih medija, Ana je odlučila da smiri situaciju i u znak podške njihov duet podelila na svom profilu na Instagramu. Ipak, Bekvalčevu nije ponovo zapratila na društvenim mrežama.

-Njega jako zabavljaju priče o njegovom i Natinom odnosu, zato nije želeo ni Ani da detaljiše oko toga. Video je da je to nervira, ali kako već dugo nisu u braku, briga ga da joj polaže bilo kakve račune. Samo se slatko nasmejao na njene ljubomorne ispade. Čak je i u medijima davao dvosmislene izjave koje su je dodatno iznervirale – istakao je izvor blizak reperu za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar