Brazilac sramno isprozivao Đokovića posle meča: Novak se ponašao nesportski i provocirao nas je!

Ovako se ne priča o najvećem svih vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Brazilac Marselo Melo je pričao veoma ružno o Novaku Đokoviću nakon što je izgubio od srpskog para u miks dublu.

Novinari su želeli da prokomentariše činjenicu da je igrao protiv najboljeg tenisera svih vremena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Iznenadio me je ali na negativan način. Nije bilo potrebe za tim. Pre dva dana je snimio video na kojem priča o Brazilu i Brazilcima, o našoj energiji, a sada se ponaša tako… Imao je smeč direktno u moja leđa koji nije baš morao tako da odigra. Ali dobro, ovo je tenis i svako pokušava da ga igra onako kako želi. Ja lično nikada ne bih igrao tako – rekao je Melo i nastavio je u istom dahu:

– Postoje stvari koje ne mogu da razumem. Kako i zašto? Ništa mu nismo uradili da to zaslužimo. U jednom momentu je umalo pogodio Luizu. Naravno, ovo su Olimpijske igre, sve se dešava na terenu, on radi to što radi u igri ali trebalo bi da ima određene granice. Mnogi ljudi bi se zamislili. Ne želim da stvaram kontroverze i polemike ali svako ko je gledao meč i ume da čita između redova, zna o čemu govorim.

Bonus video:

Treba da vas je sramota, ovi momci su srpski ponos: Brutalna poruka “dežurnim pljuvačima” (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Jadnik, očigledno mu je poraz baš teško pao. Gledao sam meč i tvrdim da Novak nije uradio apsolutno ništa što bi se okarakterisalo kao nesortsko ponašanje - ovo što Melo pominje se viđa u gotovo svakom meču, pogotovo u dublu. Ko gubi ima ravo da se ljuti a Melo kao bivši #1 u dublu bi to morao dobro da zna.

    Odgovori

Ostavite komentar