VREDNA MAMA

Mia Borisavljević o bebi, poslu i planovima: Smršala sam već OSAM KILOGRAMA od porođaja

Otkrila i da li planiraju još dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Pevačica Mia Borisavljević pre dve nedelje je na svet donela svoju drugu ćerku, a sada je progovorila o bebi, porodici, ali i tome kako je za tako kratko vreme uspela da izgubi osam kilograma.

-Porodila sam se na carski rez, spinalnom anestezijom, isto kao prvi put bila sam budna i svesna i oporavak je samim tim bio lakši. Kada sam ugledala Teu, rekla sam: “Znala sam da je crna, istu ovakvu sam je sanjala još dok nisam znala ni da li nosim devojčicu ili dečaka”. Posle tog sna rekla sam Bojanu, dobićemo opet devojčicu, ali sada sa crnom kosom – rekla je ona za Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otkrila je i da li ona i njen partner planiraju još dece.

-Mislim da je četvoročlana porodica idealna – iskrena je Mia.

Foto: Printscreen/Instagram

Istakla je i to da joj Bojan pomaže oko bebe i da ustaje noću.

-Bojan i ja ustajemo noću. Ne vredi, to mora tako u početku. Ema obožava Teu, rekla mi je: “Mama, hvala ti što si mi rodila seku” – priča Borisavljevićeva za pomenuti medij.

Kako kaže, već se vratila u studio i priprema nove pesme.

-Bojan i ja već provodimo vreme u studiju, imamo razne ideje i lagano, ne žurimo. Hoćemo da budemo zadovoljni pesmama, jer smo uradili odličan album i sve ispod toga ne dolazi u obzir. Tako da, naravno da se sprema nešto novo, a i moj fitnes studio radi punom parom. Otišla sam tamo šesti dan od porođaja, žene kad su me videle pale su u nesvest. Ali to sam ja, moram da radim i to me istinski čini srećnom – iskrena je pevačica.

Mia Borisavljević
Foto/ScreenShot Instagram

-Samo ću vam reći da kad sam došla iz porodilišta stomak mi je bio toliki da je Ema pitala: “Mama, je li sada unutra bata?”. Osam kilograma je već otišlo, ali imam još nekih šest, sedam da skidam i nije uopšte prijatno. Sva sreća imam svoje sprave za topljenje i znam da ću se rešiti viška, ali sam svesna da prvih mesec, dva moram da imam strpljenja i da mi fokus i prioritet bude na drugim stvarima. Posle ćemo lako – priznala je ona dalje.

-Bojan je bio ispred porodilišta sve vreme. A kada je došao trenutak da je uzme, on i Ema su se takmičili ko će pre – zaključila je Mia za Blic.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar