Molila Đokovića da se slikaju, a sada slavi ZLOČIN nad Srbima: Strašan skandal na Olimpijskim igrama!

Ovo joj nije trebalo...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/MATEAJELIC

Matea Jelić je nedavno došla u centar pažnje kada je osvojila zlatnu medalju u tekvondou na Olimpijskim igrama, a pre toga se slikala sa Novakom Đokovićem i poslala mu veliku poruku podrške, međutim, sada je ponovo u fokusu, ali zbog jedne ružne stvari.

Naime, ona je u razgovoru za “Slobodnu Dalmaciju” pomenula veliki zločin nad Srbima i rekla kako će zajdno sa proslavom svoje medalje, slaviti i “Oluju” kada dođe u Knin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je nakon osvajanja zlata u Tokiju dobila veliku podšku o svojih kolega, a nakon toga je pričala o dočeku koji se sprema u Hrvatskoj.

– Doček u selu je bio sjajan. U selu su me dočekali kao da sam kod kuće. To smo mi Hrvati! Uvek se držimo zajedno. Želim da doček spojim s proslavom Oluje! Jedva čekam da se vratim u Knin. U Hrvatsku se verovatno vraćam za dva dana, a taman se bliži i godišnjica Oluje. Taj događaj mi jako puno znači. Oluja je za mene nešto posebno i volela bih da napravimo jednu zajedničku veliku feštu. Bila bi mi čast, zaista”

Ovo je Matea Jelić, hrvatska tekvondistkinja o čijoj izjavi se priča.

Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/MATEAJELIC

Bonus video:

Bulut posle osvajanja bronze napušta reprezentaciju: Da sad opet igramo s Rusima, bilo bi 21:6 za nas!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (22)

  1. Na koga mislite konkretno, na Josipa Broza ili Drazu Mihajlovica, ko je proterao Nemce iz Vojvodine? Ukoliko znas istoriju, povukli su se sami. Evo ti primer danas Avganistana, zasto se neki ljudi povlace sa Amerikancima? Ali ne zanoravi, Briselskim spirazumom, njihovi potomci ce se vratiti i dobiti nazad svoju dedovinu. A kada cete Vi da vratite sve sto je Srpsko?

    Odgovori
  2. Što ste Nemce proterali iz Vojvodine sa njihoviv vekovnih ognjišta licemeri. Što ne pravite države svuda po svetu gde su vam grobovi već to važi samo za Balkan.

    Odgovori

Ostavite komentar