10 godina nisam vodila ljubav sa mužem, on mi svaki dan OVO radi, ali ne zna moju najveću TAJNU

Ona se nalazi na raskrsnici u braku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Kako izgleda brak posle 10 godina bez vođenja jubavi, opisala je jedna Britanka.

– Ja imam 42, a moj muž 45 godina. Kada me je pre 10 godina prevario, ipak sam odlučila da ga primim nazad, i to isključivo zbog njegovih sinova koje obožavam – priča žena i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Da nije bilo dece, istog sekunda bih ga ostavila. Od tada ne osećam više bilo kakvu privlačnost ili ljubav prema njemu, i već celu deceniju nismo vodili ljubav.

– Neshvatljivo je da je mogao da me prevari, naročito posle onoga što sam uradila za njega. Prihvatila sam ga kada ga je prva supruga ostavila, i odgajala sam njegove sinoce kao da su moji. Oni mi znače najviše na svetu – objašnjava ona.

Foto: Shutterstock/ ilustracija

– Bez obzira na dugu apstinenciju, on svakog dana pokušava da me nagovori na seks, hvata me za zadnjicu ili grudi, i moli me da dodirnem njegov polni organ. To meni, naravno, ne pada na pamet, a on očigledno ne zna moju tajnu – zauvek je gotovo sa vođenjem ljubavi, on me sigurno više nikada neće ni videti golu, a kamoli u “akciji” sa njim – iskrena je Engleskinja.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Odgovor terapeta: Jasno je da ste ogorčeni već dugo.

Normalno, nije smeo da vas prevari, ali najvažnije pitanje je šta vi trenutno dobijate od tog braka.

Foto: Shutterstock

Kažete da vas on više ne privlači, ali da li ga i dalje volite? Ako i dalje gajite osećanja prema njemu, možda je taj brak vredan spasavanja.

Odvojite malo vremena i objasnite mu da ste i dalje nesrećni zbog njegove preljube i da biste zajedno mogli da odete kod bračnog savetnika.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar