Muž mi je dozvolio da spavam s drugim muškarcem, a kad sam videla s kim je on bio u AKCIJI, poludela sam

Posle 30 godina braka odlučili su da drastično promene stvari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Posle više od 30 godina braka, njihov brak je upao u kolotečinu i njih dvoje su pokušali da ga osveže tako što će voditi ljubav s drugim ljudima.

– Posle tri decenije, brak je počeo da nam “štuca”, on je počeo da me ignoriše i uopšte nije obraćao pažnju na mene. A i kada jeste, pričao je sa mnom sa omalovažavanjem – objašnjava Amerikanka Ejndžel (55).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Seli smo i odlučili da otvoreno razgovaramo. Imamo dve divne ćerke i nisam želela da razmišljam o razvodu jer nisam htela da decu izlažem tom ogromnom stresu. Zaključili smo da je najbolji način da začinimo naš brak da pokušamo sa svingerskim zabavama – kaže Ejndžel i nastavlja:

– Posle nekoliko žurki, on je tražio da prestanemo sa tim jer se nije osećao prijatno. Posle smo počeli da tražimo partnera za mene preko interneta. Posle niza sastanaka sa skupim žigolima, upoznala sam dominantnog muškaraca koji me je odmah oborio s nogu. Po prvi put u životu sam bila seksualno slobodna, a moj ljubavnik je bio sušta suprotnost mom nesigurnom suprugu – priča žena.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Ja sam uvek bila ta koja je smišljala nove stvari u krevetu i pokušavala da oživim naše vođenje ljubavi, dok je moj muž bio praktično neaktivan na tom polju. Što je najzanimljivije bio je potpuno nezainteresovan za moju novu aferu, bukvalno ga nije bilo briga – iskrena je žena.

Foto: Shutterstock

– Tada sam bila skoro uverena da je sve gotovo među nama. Ali, usledio je dvostruki šok. Zapanjila sam se kada sam videla da on traži isključivo devojke od 18 do 25 godina kojima može da bude sponzor. Ali, to nije ono najgore, shvatila sam da sam beskrajno ljubomorna – priznaje Ejndžel.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Da se radilo samo o j…..u, ne bi me bilo briga, ali kada sam shvatila da se nova devojka moga muža zaljubljuje u njega, srce mi je preskočilo. Čim se umešao emotivni elemenat, nije mi bilo svejedno i na moje veliko iznenađenje, prvi put sam osetila ljubomoru – zaključila je Ejndžel.

Foto: James Veysey / Camerapress / Profimedia

Ona i dalje živi sa svojim ljubavnikom, a njen suprug izigrava “taticu” svojoj devojci. Oboje su i dalje zadovoljni konceptom “otvorenog braka”… Do kada, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (1)

Ostavite komentar