Probili led: Isak i Valentina dobili PRVENCE, samo MESEC dana nakon završetka takmičenja! (VIDEO)

Pobednik ZG Mahir Mulalic u studiju, jos sedam pesama ocekuje mlade pevace

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen You tube

Samo mesec dana nakon zavrsetka poslednje sezone ‘Zvezde Granda’ Valentina Kuzmanovic i Isak Sabanovic snimili su svoje pesme!

On kao drugoplasirani takmicar objavio je  pesmu “Prvo jutro”, autora Sase Lazica i Aleksandra Milica Milija, koji je ujedno i njegov mentor, dok je Valentina, treceplasirana finalistkinja bila muza jednog od cuvenog dvojca popularnih  Aspirinaca, Milosa Roganovica sa pesmom “Hladno srce”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je rec o pobedniku “Zvezda Granda” Mahiru Mulalicu uskoro se ocekuje i njegova prva pesma, buduci da je zbog obaveza oko organizacije koncerta u rodnoj Gracanici, preuzimanju automobila, te mnogobronih nastupa nakon zavrsetka finalne emisije i izbora samih pesama, kasnije usao u studio.

Osim svega navedenog, ocekuju nas jos sedam kompozicija koje ce dobiti mladi pevaci, a za koje celnici produkcija smatraju da im spremljene pesme najbolje, uslovno receno, leze, buduci da su se tokom citave sezone birale kompozicije najeminentnijih regionalnih autora.

Foto; Prva TV/printscreen

Tako neke od pesama koje cemo uskoro cuti potpisuju Jelena Trifunovic, Sasa Lazic, Marko Cvetkovic, Milos Roganovic, ali i vrhunski grcki autori, koji su dali sve potrebne dozvole da se upravo njihove pesme snime.

Foto: TV Prva/printscreen

“Ideja je da se svake godine na albumima ‘Zvezde Granda’ okupe najbolje pesme i autori iz regiona, a koje su primerene sirokom stilu nase produkcije i da to bude odskocna daska za njihove tek zapocete karijere. S obzirom na to da prvo trazim pesme koje bi se mogle naci na albumima nasih najvecih zvezda posao nije uopste lak, ali ponudicemo jedan raznolik i drugaciji muzicki splet. Nas cilj je da nase mlade zvezde u startu dobiju vrhunske kreacije i produkciju kao da su iskusni pevaci. Veliki svakako jesu. Ova sezona je imala rekordnu gledanost i zasluzuje takav predivan muzicki zavrsetak. Najpre cemo pustiti pesme za prvo cetvoro najbolje plasiranih takmicara i sto je jako zanimljivo, a na sta smo jako ponosni jeste cinjenica da su oni iz cetiri razlicite republike – Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Sve ostale numere planiramo da objedinimo u septembru u vidu zajednicke premijere”, ponosno je istakao Aleksandar Milic Mili direktor muzicke produkcije u “Grandu”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar