RASKOŠNO VENČANJE

Udala se za 3 decenije starijeg MILIONERA: Rođaka princeze Dajane igovorila DA na ceremoniji kao iz BAJKE

Bratanica princeze Dajane, Ledi Kiti Spenser udala se za multimilionera Majkla Luisa na raskošnoj ceremoniji u Italiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Proslavljena tridesetodišnja manekenka i njen 32 godine stariji izabranik razmenili su zavete u vili Aldobrandini u Fraskatiju, a reč je o zapanjujućem seoskom dvorcu sa prelepim pogledom na Rim.

Inače, ovaj tajkun iz Južne Afrike je čak pet godina stariji od oca svoje izabranice. Međutim, razlika u godinama njima očigledno ne predstavlja problem – praktično su nerazdvojni i nikada nije bilo spekulacija o njihovom odnosu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lepa plavuša blistala je u čipkastoj venčanici inspirisanoj viktorijanskom erom sa visokom kragnom, istaknutim strukom i puf rukavima, a ceo izgled upotpunio je ogroman glamurozan veo.

Lejdi Kiti nikada nije javno govorila o svom novopečenom suprugu, a par je prvi put viđen zajedno u avgustu 2019. godine u letovalištu Sen Tropeu.

foto: Profimedia

Podsetimo, sada već gospođa Luis bavi se modelingom, a studirala je istoriju umetnosti i italijanski jezik u Firenci. Ona je aktivna i na polju društvenog aktivizma i humanitarnog rada – Kiti je deo britanske inicijative koja sakuplja novac za beskućnike i decu kojoj je potrebno lečenje.

Inače, Majkl Luis već ima jedan brak ia sebe i iz njega troje odrasle dece.

OVDE možete pogledati kako izgleda venčanica Ledi Kiti Spenser.

BONUS VIDEO:



Izvor: Daily Mail, kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar