Sramno! Mediji koji su stali na stranu Belivuka PREĆUTKUJU ISTINU o Đilasovoj ženi koju je pretukao

Hajka protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u punom je jeku, a predvode je mediji čiji je šef dobro poznat srpskoj javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ataimages

Opozicioni mediji već danima pokušavaju da iskaz Veljka Belivuka predstave građanima Srbije kao relevantan. U međuvremenu, isti mediji na čudan način prećutkuju iskaz bivše supruge lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, piše Alo.

Hajka protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića u punom je jeku, a predvode je mediji čiji je šef dobro poznat srpskoj javnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako su N1, Nova S i NewsMax Adria bez trunke srama preuzeli izjavu jednog od najgorih kriminalaca u srpskoj istoriji, i proglasili je za nešto što je apsolutno tačno.

Time su dokazali da ne postoji dno, jer uvek iznova mogu da odu i dublje. Ovoga puta izjednačavajući čoveka monstruma zvanog Velja Nevolja, sa predsednikom države koji je istu spasao od dužničkog ropstva.

S druge strane, zanimljivo je da ti isti mediji, N1, Nova S i NewsMax Adria, koji na sva zvona prenose, kao relevantan, iskaz ubica Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, nikada nisu prihvatili kao relevantne iskaze bivše supruge Dragana Đilasa.

Ona je, o čemu postoje i policijski zapisnici, izjavila da ju je bivši suprug Dragan Đilas pretukao pred decom. Takođe je izjavila da je pretukao njenog oca, svog tadašnjeg tasta.

O tome se u opozicionim medijima nikada ne govori.

BONUS VIDEO

Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar