Prvi susret Đedovića i Ša sa rijaliti POBEDNICOM: Atmosfera u studiju dostigla tačku USIJANJA (FOTO)

Mnogi su se pitali da li će se reper pojaviti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Nadica Zeljković, Marko Đedović i Nenad Aleksić Ša pojavili su se u emisiji “Narod pita”.

Nadica i Đedović su stigli ranije u studio, a svi su se pitali da li će se Ša ovog puta pojaviti. On se pojavio i pozdravio sa svima, a onda je počela prva svađa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Da, ja sam zvao Đedovića i nije se javio. Zvao sam ga u trenutku kada je stavio ono “Samo nek’ se plaća”. Ja svuda smem da se pojavim, samo da publika ne misli da nisam smeo da se pojavim. I Marku sam rekao preko poruke, Tara nije problem u našoj komunikaciji”, rekao je reper.

“On je problem, nije Tara problem. On sve zna, zna da je istina sve što sam mu pričao, zna da je sve farsa i sprdnja! Tara ima potrebe da bude bitna, jer nije bila onom kome je trebalo i kada je trebalo, to su ti neki kompleksi koje ona vuče, ja to bolje znam od njega. I ona sama mi je rekla, setimo se njene priče sa Đoletom, Čorbom, Anđelom i Nikolom. Ša je bio konstantno tu i bio joj je krupan zalogaj, bila je uporna i dobila je ono što je tražila”, objasnio je Đedović.

“Sve bi se isto desilo i da ga je Ivana sačekala. Tara ga je sačekala, imala je cilj da osvoji njega, ostavi ga, kao što je to uradila. Posle je imala cilj i da ga sačeka. Mislim… svi znate šta se tamo dešavalo i koliko je on molio Boga da se pomiri sa Ivanom, ja sam to podržala, mislila sam da je ljudski”, komentarisala je Nadica.

“Ja sam žena iz naroda!” Prva izjava nakon POBEDE u “Zadruzi 4”, Nadica otkrila kome će dati 50.000 EVRA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar