Prikazana još jedna UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA: Mučenje Mesarskog klana po sistemu meksičkih kartela (FOTO)

Prikazana je još jedna uznemirujuća fotografija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras na TV Pink gde odgovara na sve napade i optužbe, a kako je najavljeno, biće prikazani i dosad neviđeni snimci i materijali koji govore o brutalnosti krimalne grupe Veljko Belivuk Marko Miljković.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao je kako je tekla procedura ubijanja i mučenja zrtava u kući strave u Ritopeku. Objavljena je i fotografija na kojoj je prikazano golo telo žrtve koje je spremno za tranžiranje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nećemo reći o kom licu je reč, previše bi bilo. Koristili su skalpel i nož da bi mogli da obeleže gde će sekirom pogoditi mesto. Prvo ubiju žrtvu, a onda je okrenu na stomak i noževima naprave polja gde će sekirom udarati i tako istranžirati telo. Ceo taj proces snimali su, a onda kada istranžiraju meso to su stavljali u korito i ponovo sve snimali. Previše je uznemirujuće sve ovo, nećemo više prikazivati – rekao je Vučić i dodao:

– Šest meseci su oni mučili ljude, posle tri meseca je država krenula u akciju, morali smo da prikupimo dokaze da se ne bi izvukli svi. Iako deluje da je to trajalo godinama, to nije istina. Šest meseci su oni uspevali da rade sve te jezive stvari, ali sada im je došao kraj. Nastavićemo da tako radimo i da se obračunavamo sa kriminalom. Ne pada nam na pamet da radimo protiv bilo kog fudbalskog kluba, dajemo im pare i pomažemo, nemamo sukobe i ovo nema nikakve veze sa bilo kakvim navijačima. To odgovorno tvrdim i nek je svima to jasno – rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar