Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić: “Napadi na Vučića su napadi na razvoj Srbije”

Ni najnovije brutalne neistine ne mogu da promene realnost u Srbiji, istakao je Antić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Propao je još jedan u nizu pokušaja da se besprizornim lažima i napadima na predsednika Vučića omete njegova posvećenost razvojnim projektima i da se destabilizuje ekonomski i svaki drugi napredak Srbije, kazao je direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić.

– Kao direktor Koridora Srbije koji svakog dana prati ogroman napredak na desetinama velikih gradilišta širom Srbije, sa ogorčenjem gledam na stalne napade na predsednika Vučića čiji je cilj da i njega i čitavu zemlju odvuku sa terena na kojem se dešavaju ogromne promene za celu zemlju, u paralelni svet monstruoznih laži.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao ni sve prethodne, tako ni najnovije brutalne neistine koje na račun predsednika Vučića dolaze od osvedočenih ubica, ne mogu da promene realnost u Srbiji, a u njoj se svakog dana i u svakom njenom delu menja slika njene ekonomije, puteva, infrastrukture.

Predsednik Srbije je na stalnoj meti baš zbog svoje ogromne energije koju ulaže u razvojne projekte širom zemlje i zato zaslužuje nepodeljenu podršku u trenutku kada najmračniji delovi kriminalnog sveta pokušavaju da zaustave taj napredak.

Srbija je ekonomski i politički stabilnija nego ikada, kao rezultat ogromne podrške koju iz godine u godinu imaju koalicije oko SNS i SPS i naših lidera Aleksandra Vučića i Ivice Dačića. I poslednji, do sada najbrutalniji napad na predsednika Vučića i stabilnost Srbije je propao kao i svi prethodni, a to je novi dokaz ispravnosti politike iza koje stoji ubedljiva većina naših građana, zaključio je Antić.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar