Đoković PRELEPIM GESTOM iznenadio protivnika u svlačionici: Ovaj dan će pamtiti do kraja života (FOTO)

Ovo se ne zaboravlja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/hugodellien

Bolivijac Ugo Delijen je bio veliki autsajder na današnjem meču sa Novakom Đokovićem u prvom kolu Olimpijskog turnira u Tokiju.

Očekivano, Ugo je poražen od najboljeg na svetu, ali je definitivno obeležio dan, koji će pamtiti do kraja života. Bolivijac je odmah nakon žreba bio presrećan što će imati tu čast da zaigra protiv Novaka, tako da mu poraz uopšte nije teško pao. Naprotiv, sa osmehom na licu je prihvatio sve, a posle meča je objavio sliku iz svlačionice sa Novakom Đokovićem, koji mu je poklonio majicu u kojoj je nastupio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ugo je veoma emotivno sve opisao na svom Instagramu.

– Postoje dani za koje nikad ne želite da se završe, ovo je jedan takav za mene. Igram tenis već 25 godina i celog života se borim da dođem do OI, Bog mi je dao priliku da učestvujem i igram protiv najboljeg na svetu. Dobio sam priliku da mu kažem sve one stvari koje sam rekao na kraju meča, a takođe sam dobio i ovaj prelepi poklon, ovo je uspomena, a to je nešto najlepše što ću imati nakon svoje profesionalne karijere. Hvala Novače što si učinio ovaj dan posebnim za mene – napisao je Delijen na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugo Dellien (@hugodellien)

Bonus video:

Donela je Srbiji novu medalju u Tokiju: Tijana Bogdanović se okitila bronzom!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar