Đilasovci podržali Hrvate: Nema veze što su Tesli POBILI PORODICU, neka ga stave na evro! (FOTO)

Sraman potez Đilasovog saradnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Pokreta za preokret Janko Veselinović, blizak predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, napisao je na svom Tviter nalogu da će preko hrvatskih evra sa likom Nikole Tesle Srbi biti prepoznati u Evropskoj uniji.

– Preko novca sa likom Tesle srpski narod će biti prepoznat u EU. To što je to predlog Hrvatske ništa ne menja. Srbi iz Hrvatske su ponosni na to, a trebali bi biti i Srbi u Srbiji i ma gde živeli. To nije samo hrvatska novčanica, već zajednička novčanica Unije kojoj težimo – napisao je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na Tviteru se povela rasprava oko Veselinovićeve izjave, a mnogi su se iščuđavali kako to Hrvatska promoviše Srbe preko Tesle, kada su većinu članova njegove porodice ustaše ubile, a i minirali su mu spomenik.

– Kako to Hrvatska promoviše Srbe preko lika čoveka kome su pobili familiju i minirali spomenik, treba biti apsolutna naivčina i misliti da Hrvati ovo rade za dobrobit srpskohrvatskih odnosa a ne da bi revidirali istoriju i prekrojili njegov identitet koji je bio apsolutno srpski – glasio je jedan od komentara.

Foto: Twitter

Ipak, Đilasove saradnike to ne sprečava da podržavau hrvatsku vladu i predsednika Zorana Milanovića, koji je na sramni način uvredio sve Srbe, rekavši da Tesla sa Srbijom ima veze kao glumac i majstor borilačkih veština Brus Li.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar