Đilasovci podržali Hrvate: Nema veze što su Tesli POBILI PORODICU, neka ga stave na evro! (FOTO)

Sraman potez Đilasovog saradnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ataimages

Lider Pokreta za preokret Janko Veselinović, blizak predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, napisao je na svom Tviter nalogu da će preko hrvatskih evra sa likom Nikole Tesle Srbi biti prepoznati u Evropskoj uniji.

– Preko novca sa likom Tesle srpski narod će biti prepoznat u EU. To što je to predlog Hrvatske ništa ne menja. Srbi iz Hrvatske su ponosni na to, a trebali bi biti i Srbi u Srbiji i ma gde živeli. To nije samo hrvatska novčanica, već zajednička novčanica Unije kojoj težimo – napisao je on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na Tviteru se povela rasprava oko Veselinovićeve izjave, a mnogi su se iščuđavali kako to Hrvatska promoviše Srbe preko Tesle, kada su većinu članova njegove porodice ustaše ubile, a i minirali su mu spomenik.

– Kako to Hrvatska promoviše Srbe preko lika čoveka kome su pobili familiju i minirali spomenik, treba biti apsolutna naivčina i misliti da Hrvati ovo rade za dobrobit srpskohrvatskih odnosa a ne da bi revidirali istoriju i prekrojili njegov identitet koji je bio apsolutno srpski – glasio je jedan od komentara.

Foto: Twitter

Ipak, Đilasove saradnike to ne sprečava da podržavau hrvatsku vladu i predsednika Zorana Milanovića, koji je na sramni način uvredio sve Srbe, rekavši da Tesla sa Srbijom ima veze kao glumac i majstor borilačkih veština Brus Li.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar