Lupio, pa ostao živ: U pokušaju da PONIZI Srbiju, predsednik Hrvatske uporedio Brus Lija sa Teslom!

"Hrvatska je s Teslom imala krizu identiteta i to je bila nejasna ljubav"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia, Roger-Viollet / Roger Viollet / Profimedia, AP Photo/Darko Bandi

Možda nije u redu da Hrvatska svojata Nikolu Teslu, ali Srbija na to ima još manje prava, izjavio je predsednik Hrvatske Zoran Milanović povodom najava da će se lik ovog naučnika naći na hrvatskom evru i regovanja iz Srbije.

– Tesla je proveo manje vremena u Srbiji nego ja u Oklaju danas. Tesla je Amerikanac, toliko su ga ozbiljno shvatali u Hrvatskoj i Beču da je pobegao u Ameriku. Hrvatska je s Teslom imala krizu identiteta i to je bila nejasna ljubav – rekao je Milanović novinarima tokom posete mestu Promina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rekao je i da je Srbija aerodrom u Beogradu mogla da nazove i po Brus Liju, jer, kako je kazao, on ima veze sa Sbijom koiko i Tesla.

BONUS VIDEO:

Izvor:

Komentari (3)

  1. vatikanski avlijaner ne moze da ponizi Srbe, vasa VLAST ponizava Srbe jer gradi kuce i cuva secanje na Matiju bana ...sutra cete i Stepincu da napravite kucu kao obelezje u SRBIJI? dakle vasa vlast vas SRAMOTI

    Odgovori
  2. Bokser niti poznaje istoriju niti to želi...Svesno je preskočio Teslino srpsko poreklo i korene, oca sveštenika, činjenicu da je uvek govorio i isticao da je Srbin, da je pomagao Srbiji tokom II svetskog rata... Najvažnije je da Hrvatska kao država tada nije ni postojala, bila je teritorija pod upravom Austro-Ugarske...Jadni lopovi, toliko su jadni da čak i loše lažu! Sva sredstva upotrebiti i sprečiti ih da svojataju čoveka koji nikad nije Hrvatsku pomenuo...On pripada celom svetu, ali se poreklo zna!

    Odgovori
  3. Ne razumijem do kad cemo pratiti nebitne likove, kojji nisu uspjeli savladati ni istoriju?! Svojatati nekoga ko potice iz pravoslavne porodice, pri tome i svestenicke... Tacno da je rodjen u Hrvatskoj, ali nikada nije bio hrvatski.

    Odgovori

Ostavite komentar