Stanojević bacio “grobare” u brigu: Partizan pred Vojvodinu ostao bez standardnog fudbalera

Povredio se na meču protiv Dunajske Strede

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za novinare na kojoj je pričao pred meč drugog kola Superlige Srbije, gde crno-beli gostuju Vojvodini u nedelju od 21 čas.

On je otkrio i da ekipa ima kadrovskih problema, jer će Aleksandar Miljković biti van stroja najmanje mesec dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Važno nam je da nastavimo pobednički niz, a imamo nažalost problem jer Aleksandar Miljković ima povredu i biće van stroja neko vreme. Takođe imamo problem jer Marko Živković ima suspenziju. Miljković je u 75. minutu imao start i bio je nezgodan položaj noge, doživeo je povredu zadnje lože, nastavio je utakmicu, odigrao je celu utakmicu, ima i jasne naznake kolika je ruptura, on je sa rupturom igrao poslednjih 15 minuta i pokazao još jednom kakav je profesionalac, ali prva procena je sigurno mesec dana odsustva – rekao je Stanojević, koji najavljuje nekoliko promena u ekipi pred Vojvodinu.

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

– Imali smo jaku utakmicu, oni takođe isto, još su i putovali, igra se uveče, možemo da se spremimo, biće 3-4 promene, osvežićemo ekipu. Oni su ekipa kojoj je važna taktička disciplina, ulazimo sa respektom, jer su sa Zvezdom na njihovom stadionu odigrali 0:0. Sigurno će biti rotacije, da ne otkrivam tačno, ali sigurno će biti 3-4 promena, možda i 5, uključujući i Stojkovića koji je blizu angažmana.

– Vojvodina sa Lalatovićem je imala dosta pojedinaca koji su sami mogli da reše utakmicu, sada više igraju kao tim, tako se takmiče, drugačije igraju, nije ni umesno da komentarišem oba trenera. U svakom slučaju Vojvodina je takmičarska ekipa sa jednom dozom agresije i velikom disciplinom – rekao je Stanojević i nahvalio Slavoljuba Đođevića.

Prvo treba preskočiti Stredu: Ako Partizan prođe, igraće protiv oslabljenog Sočija (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar