Vulin o BELIVUKOVIM UCENAMA: Očekivano je da laže, na korak je od doživotne robije, nema šta da izgubi

Vulin je rekao da se Belivuku daje na značaju, a zna se da je klao ljude

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: mod.gov.rs, TANJUG / RADE PRELIC / mn

Vođa organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk na korak je do doživotne robije, a laže zato što nema šta da izgubi, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Gostujući na TV Pink, on je rekao da Belivuk pokušava da uceni predsednika Srbije Aleksandra Vučića i sve koji su uključeni u borbu protiv mafije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vulin kaže da “lov” na Vučića i članove njegove porodice ne prestaje od kada je 2012. godine preuzeo odgovornost za upravljenje Srbijom, te dodao da se to vidi po natpisima pojedinih medija i onome što govore Belivuk i pripadnici njegove bande.

– Ide se na Vučićevu porodicu, na to da se on prikaže lošim čovekom, ocem, bratom, državnikom…, a udaraju tamo gde najviše boli svakog čoveka, na porodicu – rekao je Vulin.

Ministar Vulin se osvrnuo i na kritke zbog čega su prikazane fotografije i detalji o zločinima Belivuka i njegove grupe i upitao:

– Zamislite da nismo sve to pokazali, pa pogledajte kakav tretman ima Belivuk nakon prikazanih zverstava na kojima se on lično fotografiše sa žrtvama, sa leševima i veruje mu se. Da Srbija nije videla svojim očima ovo što smo pokazali, sa ovakvim medijima i opozicijom Belivuk bi bio svetac – napomenuo je Vulin.

On je rekao da se Belivuku daje na značaju da govori istinu, a zna se da je klao ljude.

– Oni su mučili ljude i ne samo to, uživali su u mučenju i tražili da pojedine žrtve budu duže mučene. Prema nekima su imali saosećanje i ubili su ih brzo, a neke su mučili satima, čak su bili nezadovoljni ako se to mučenje ne odvija dovoljno dugo. I sad takav ima status krunskog svedoka – rekao je Vulin.

Istakao je da predsednika Vučića povezuju sa ljudima sa kojima se on apsolutno ni na koji način ne može povezati.

– Prisluškivali su mu razgovore, 1.882 razgovora su proveravana, nije nađeno nijedno krivično delo – rekao je Vulin i nastavio:

– Uopšte ne branim Aleksandra Vučića, od čega da ga branim? Da ga branim od pljuvanja ubice? Belivuk je na korak od doživotne robije, šta on to može da izgubi, pa što da ne laže, što da ne pokuša.

Vulin je rekao da je očekivano da Belivuk laže, ali da je neočekivano da se “gadosti koje je objavio KRIK” prihvataju kao potpuna istina iz koje se izvlače zaključci.

Vulin je istakao da je Srbija posle razbijanja Belivukove bande sigurnija i bolje mesto za život i podvukao da zasluga za to pripada predsedniku Vučiću.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Tanjug

Komentari (1)

  1. Kako je moguće da taj skot ta glupa zver može dati bilo kakvu izjavu? Ko je omogućio posetu bilo kome pa i tim nazovi novinarima?Da li su posetili porodice žrtava-naravno da nisu to nije medijski interesantno.Neverovatne stvari se događaju a morao bi da bude u samici u betonu i sa debelim gvozdenim vratima bez dodira sa vanjskim svetom a bogami i da prođe mučenje kao njegove žrtve (bez suđenja) i to dugo dugo mučenje.

    Odgovori

Ostavite komentar