Princ Hari ostaje bez nasledstva? SUKOB u porodici ne prestaje, a za sve je kriva ONA! (FOTO)

Niko sa sigurnošću ne zna koliko će novca ostaviti svojim najmilijima i ko se zapravi nalazi u testamentu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/VICKIE FLORES

Prvi u redu za presto, princ Čarls, navodno je izostavio svog mlađeg sina, 36-godišnjeg princa Harija iz svog testamenta.

Strani mediji tvrde da je to najnoviji potez Čarlsa na koji se odlučio nakon dugotrajnih svađa s Harijem, a sve je kulminiralo prinčevim i Meganinim odlaskom iz “Firme” pre dve godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Budući da su princ Hari i 39-godišnja Megan Markl svim potezima dali do znanja kako ne žele više da imaju veze s kraljevskom porodicom, Čarls je navodno smatrao da je sasvim u redu da onda izostavi Harija iz testamenta.

Čarls baca Harija i Megan među vukove, i čini se da ima kraljičin blagoslov. Hari je sada totalni kraljevski autsajder, ali sam je to sebi naneo dopuštajući Megan da preuzme vlast nad njegovim životom.

Foto: Youtube printscreen/CBS/Inside edition

Članovi kraljevske porodice smatraju da mu je nemoguće više verovati nakon svega što je rekao o njima i kako se ponašao zadnjih godinu dana”, rekao je izvor.

Međutim, mnogi smatraju kako te tvrdnje treba uzeti s rezervom. Iako su princ Čarls i Haru u svađi, malo je verovatno da je otac izostavio sina iz testamenta i da će vojvoda od Saseksa ostati bez 150 miliona dolara.

Takođe je važno napomenuti da je taj dokument princa Čarlsa veoma privatna stvar, i da niko nema uvid u njega. Dakle, niko sa sigurnošću ne zna koliko će novca ostaviti svojim najmilijima i ko se zapravi nalazi u testamentu, prenosi Alo! 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar