Vesna Pešić ponovila Marinikine reči: Naša je SRAMOTA što ne priznajemo da smo počinili GENOCID! (FOTO)

Marinika je juče praktično potvrdila svoj stav da je u Srebrenici počinjen genocid tvrdivši da ako je sud doneo odluku da se genocid u Srebrenici dogodio – to mora biti istina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Socijolog Vesna Pešić na Tviteru je ponovila reči podpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je velika sramota Srbije i srpskog naroda što ne priznajemo da smo počinili genocid u Srebrenici!

– Konačno Incko da ide iz BiH podignute glave zabranom negiranja genocida u Srebrenici. A ostala još Srbija, na našu bruku, poslednja ostala koja negira genocid. Zar u Srbiji nema elementarne ljuske osećajnosti i odluke da više nikad takve strahote ne ponovimo – napisala je ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Marinika je juče praktično potvrdila svoj stav da je u Srebrenici počinjen genocid tvrdivši da ako je sud doneo odluku da se genocid u Srebrenici dogodio – to mora biti istina.

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, Valentin Incko doneo je skandaloznu odluku kojom je praktično počela sezona lova na Srbe koji negiraju genocid u Srebrenici. Naime, on je doneo odluku kojom nameće izmene Krivičnog zakona BiH kojima se predviđa kažnjavanje negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca.

Foto: Printscreen

Poznato je da je Marinika Tepić 2016. godine potpisala Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid. To znači da se Marinika zalagala da se sličan zakon donese u Srbiji, pa da Srbi idu u zatvor ako negiraju „genocid”! Iako vlasti u Srbiji nisu poslušale njen zahtev, nažalost, Marinikin predlog naišao je na odobravanje u Sarajevu, pa je došlo do ovako sramno nametnutog zakona. Podsetimo da je ono što je započela Marinika u Beogradu nedavno sprovela i Vlada u Crnoj Gori, podržavši rezoluciju o zabrani negiranja genocida u Srebrenici.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (36)

  1. Ove malogradjanke koje su strane placenice!!! Zar mislite da misle svojom glavom? NE , nego SE slazhu da dubokom drzhavom zapadne EU , pa poshto kad , dobiju pare od njih , Nije ih sramota nishta!!! A medju Nama zhive u raskoshnim kucama , skupim kolima tj. Dzipovima , velikim honorarima , one su prodane dushe , I NE libe SE nichega losheg chiniti , pa makar I po svoj sopstveni narod , izrodi !!!

    Odgovori
  2. Je ova Pešićka još živa i blati svoju zemlju,kao i ova pored nje ovo nema nigde u svetu gde će im duša ako je imaju, nebih rekao?

    Odgovori

Ostavite komentar