Vlasnik joj ulazio u stan i dok je nema, OVO bi radio kod njenog kreveta – smučio joj se život (VIDEO)

Znala je da mora da postavi kamere kako bi ga uhvatila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/tyishamacleod

Učiteljica Tajša Mekleod okačila je na TikTok snimak koji je zgrozio mnoge, naročito one koji su negde podstanari.

Na snimku se vidi muškarac kako ulazi u njenu sobu, a potom joj miriše posteljinu. Dodirivao joj je i jastuk, a kada je želeo da legne na njen krevet, brzo je ustao i otišao.

Stanodavac je krišom ušao u stan autorke snimka ne znajući da je ona, ne samo postavila kameru u sobi zbog sumnje da se nešto dešava, već i zato što je ključ imala i njena drugarica koja je dolazila da hrani mačke.

– Jedna kamera se nalazi u dnevnom boravku, a druga u spavaćoj sobi. Mirisao mi je posteljinu, onda je uzimao i jastuk – napisala je Tajša na TikToku.

@tyishamacleodLet’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! ##creepy ##landlordsfromhell ##pt1 ##foryoupage ##canada????♬ Oh No – Kreepa

Kada ga je njena drugarica zatekla u kući, vlasnik joj je rekao da je tu da nahrani mačke, ne znajući da je i druga devojka tu iz istog razloga.

Tajša je vlasnika stana prijavila policiji. Dok je u potrazi za drugim stanom, kaže da je kamere postavila jer je bila svesna da on ulazi u njega bez pitanja i samo je želela da vidi šta to radi dok nije tu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar