SRAMNO ponašanje poznatog Jutjubera u Beogradu: Prosipa BAZEN pun vode sa terase po prolaznicima (VIDEO)

Prema nezvaničnim saznanjima, slučaj je prijavljen nadležnim organima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je šokirao javnost, a na kom bahati mladić prazni vodu iz bazena sa terase u Beogradu na vodi.

U pitanju je poznati jutjuber Miloš Kostić Kimi, koji je veliku popularnost stekao uz Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, a sa kojim se kasnije i javno posvađao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jutjuber je naišao na more osuda zbog svog postupka, samo neki od njihg su: “Sram te bilo”, “Odakle je ovaj seljak”, “Misliš da je ovo smešno, ugrožavaš živote prolaznika” “Danas prosipa vodu, sutra će bacati kamenje po ljudima”, i mnogi drugi.

Prema nezvaničnim saznanjima, slučaj je prijavljen nadležnim organima, a povodom toga poozvan je Miloš kako bi dao komentar, ali se nije javljao na broj.

Podsećamo, Kimi je Bogdanu poručio da je “iskompleksiran” i da briše komentare ispod klipova, te da mu “zavidi” i da je “fejk”, a Bogdan je mu je poručio da je “prevarant” te da će to i da dokaže.

Inače, u spornom videu “Ko može više para da isprosi – Baka Prase ili Medži”, nalazi se dečak Medži, romske nacionalnosti, kojeg Kostić često snima i objavljuje sa njim klipove i koga, po njegovim rečima dovodi u svoj stan i finansira ga u želji da on, kako kaže, izraste u boljeg čoveka sa svetlijom budućnošću, piše Informer.

Baka Prase je kasnije pokušao u svojim videima da dokaže da Kimi laže te da dečaka iskorišćava da dobije klikove, te da mu nije dao sve pare koje mu je obećao.

Njihova svađa bila je jedna od glavnih tema u to vreme na društvenim mrežama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@mojbeograd_rezerva)

Kimi (25) danas ima preko 230.000 pratilaca na svom Instagram nalogu gde se hvali luksuznim životom, vozi skupa kola i sa devojokm živi u luksuznom Beogradskom naselju.

Veliku popularnost je stekao i na Jutjubu, gde na svom kanalu ima preko 900.000 pratilaca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (2)

  1. Pa sta se cudite, to i jeste deo grada za "Srpsku elitu" pa je normalno da se tako ponasaju. Na zalost poremecene su nam vrednosti.

    Odgovori

Ostavite komentar