Beograđanka pronašla NOVČANIK pun para, pa zanemela: Saznala ko je vlasnik, a onda je POBESNELA

Kako je prepričala, ona je pronašla novčanik, i preko broja 988 saznala da je reč o nekome iz ambasade Sjedinjenih Američkih Država

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock, Eric Nathan / Alamy / Alamy / Profimedia

Kada napuštamo svoju državu i idemo na putovanje, uglavnom nosimo veću sumu novca sa sobom. Ipak, neretko se dešava da novčanik prepun deviza i dokumenata izgubimo. Tada, moramo se složiti, nastaje prava panika.

Ipak, ponekad nam u susret izađu dobri ljudi koji izgubljene lične stvari i vrate vlasniku. Međutim, ne znaju svi da izraze zahvalnost onome ko ih je izbavio iz nevolje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Takav slučaj doživela je i jedna Beograđanka koja je podelila status na Fejsbuku u kojem je prepričala kakvo iskustvo je doživela 2017. godine dok je šetala svog ljubimca. Naime, kako je prepričala, ona je pronašla novčanik, i preko 988 saznala da je reč o nekome iz ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Žena je bila ogorčena jer je, nakon što je otišla do ambasade, da vrati novčanik, do koje je zbog obezbeđenja teško i doći, dobila neočekivanu reakciju:

– Novčanik su uzele koleginice jer je žena bila van zgrade. Ni „tenk ju“ nisam dobila od osobe iz novčanika – navela je ona.

– Nemoj više niko da mi priča da su Ameri ti na koje treba da se ugledamo – napisala je ona besno.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs, Espreso

Komentari (50)

  1. Наравно да треба веатити туђе. Што желите да људи чине вама чини те и ви њима, како је отприлике рекао Христос.

    Odgovori
  2. Можда особа чији је новчаник није могла да се захвали јер није била ту и можда уопште није ни знала да јој је неко донео њен новчаник.

    Odgovori
  3. Sve lopov do lopova. Pa se posle čudite što Srbe niko ne voli. Pa znaju vas kakvi ste. Srbi pre 100 godina i sada? Razlika nebo zemlja.

    Odgovori

Ostavite komentar