Vladanka Malović ODBRUSILA Mariniki: Dao bi ti i Velja Nevolja PORŠE, ali je trenutno zauzet!

Đilasovoj uzdanici je zasmetalo to što su građani Srbije juče imali priliku da vide zverstva Veljka Belivuka i njegovog klana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images, Vlada Sporcic

Šefica informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović odgovorila je na laži potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić kojoj je zasmetalo to što su građani Srbije juče imali priliku da vide zverstva Veljka Belivuka i njegovog klana. Ona je na Tviteru kukala zbog, kako je navela “recitacija da su Đilas i Tepićeva povezani sa Veljom Nevoljom”.

Malović je na to imala jasan odgovor:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Od najbližih odnosa sa narko dilerom Filipovićem kom je obećala policijsku značku do zaštitnice Belivukovog klana – to može samo najpoznatija preletačica i radnica u Đilasovoj kompaniji, Marinika Tepić. Dao bi ti i Velja Nevolja porše da se vozaš, ali trenutno je zauzet – napisala je ona.

Podsetimo, Novak Filipović, fitnes-trener iz Pančeva koji je 10 godina radio za Mariniku dao je Objektivu ekskluzivnu ispovest u kojoj je otkrio da mu je, u vreme kada je bila pokrajinski sekretar za sport, mimo zakona dodelila državni novac njegovom sportskom klubu.

On je ispričao da mu je obećala policijsku značku kad dođe na vlast, a potom, kada je uhapšen zbog sumnje da je pripadnik organizovane grupe koja je dilovala drogu, odrekla ga se – tačnije, pravila se da ga ne poznaje. Opširnije o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar