ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 19. do 25. jula: Venera menja znak i ulazi u Devicu, što donosi PROMENU ENERGIJE

Ovan u ovu nedelju ulazi sa velikim poslovnim zadatkom, Lav više nije u fazi neobuzdane ljubavi, Strelac bi mogao da ima problem sa sinusima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Nemate razlog za nezadovoljstvo, ali imate za veliku aktivnost. Očigledno je da ste u ovu nedelju ušli sa velikim poslovnim zadatkom. Samo što je ovo vezano za lične interese. Bez obzira na neugodne aspekte koje vam vaš vladar donosi imate mogućnost da, uz manje, ili više prepreka ostvarite svoj cilj. Zadužujete se svesno i bez obzira na rizik koji rado preuzimate. Krajem nedelje očekujte rešenje koje ste toliko gurali tokom ovog perioda.
Ljubav
Nedelju počinjete sa povećanom tenzijom ali onom tihom tinjajućom. Naizgled je sve u redu ali nepodonošljivost možete seći makazama. Iako to nema realne osnove ako ste u dugoj vezi, kraća neugodnost je prolaznog karaktera. Problem je u delovanju i načinu da dođete do cilja. Partner ima druge poglede na vaše finasijske korake. Ipak, krajem nedelje ulazite u tiši emotivni period.
Zdravlje
Povremeno proverite krvni pritisak.

BIK

Posao
Dramatična Venera u Lavu ulazi u zemljani element Device, pa je to trenutak koji vam donosi uobičajenu poslovnu rutinu. Pronalazite više smisla u poslovnim planovima, a najviše vas raduje što vam se napokon vraćaju organizatorske sposobnosti. Ipak, početak nedelje je rezervisan za manje ili više nerazumevanje sa poslovnim saradnicima, dok će krajem nedelje vaše aktivnosti u poslu ili privatnom biznisu dobiti neki svoj put obnove.
Ljubav
Slobodni Bikovi ne mogu očekivati uletanje u ljubavnu letnju avanturu. Međutim, od sredine nedelje polako se otvaraju mic po mic vrata ljubavi. I sve što vam je potrebno jeste strpljenje i čekanje da se odnos između vas i osobe koja vam se dopada razvije na najbolji način. Krajem nedelje vaše mogućnosti za realističnu emotivnu vezu značajnije rastu, ali samo ako budete otvoreni za komunikaciju.
Zdravlje
Pijte više tečnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Otvoreni ste za nove poslove, ali kako to kod vas obično biva većina je na odmoru. Zato je verovatno da ste na pravom mestu, ali ne u pravo vreme. I zato ove nedelje imate situaciju koja vas nervira. Gde god da se nalazite stalno mislite da je trebalo da budete negde drugde. Međutim, ako ste na poslu tokom ovog perioda, pripremite se na bolje finasije, ali i malo veće troškove.
Ljubav
Menja se energija, jer Venera menja znak i ulazi u Devicu. Ona vam donosi dobro i produktivno vreme u kući i porodici, pa ćete neke obaveze ili dekoraciju koju ste odlagali upravo započeti ove sedmice. Imate dosta prilika da napravite dobre planove zajedno sa partnerom, pa će i stres biti manje u crvenom. Krajem sedmice slobodne Blizance očekuje susret sa osobom koja nije slobodna.
Zdravlje
Imate manje probavne tegobe.

RAK

Posao
Manji izazovi i stresovi neće bitno poremetiti solidan početak poslovne aktivnosti. Imate dobre mogućnosti da uradite pravu stvar samo ako budete jasni u stavu i komunikaciji. Pojačani društveni kontakti vas uvode u novu letnju poslovnu fazu. Vodite računa o prihodima, jer ste skloni olakom trošenju novca.
Ljubav
Venera ulazi u znak Device i donosi vam jaču trezvenost kada su emotivni odnosi u pitanju. Nećete više biti razapeti između želja i mogućnosti. Više razgovarajte sa emotivnim partnerom jer on mnoge stvari ne podrazumeva i ne selektuje na vaš način. Krajem sedmice ulazite u mirnije emotivne vode. Slobodni Rakovi mogu imati zanimljive susrete.
Zdravlje
Kod vas je to na zadenjem mestu, pa pod htno promenite odnos prema sebi.

Na mestu za pobednike, u prirodi, ili u centru grada: Evo gde koji znak HOROSKOPA planira VENČANJE

LAV

Posao
Koliko ste defokusirani znate i sami. Ipak, ova nedelja vam donosi potreban pravac i cilj. Mete poslovanja su iste, samo su realnije i upola manje od očekivanih. Ovo je nedelja u kojoj hvatate pravac u poslu i aktivnostima koja su vezana za ulaganje kapitala. Troškovi vam redovno prelaze crvenu liniju, a vi ne marite mnogo za to.
Ljubav
Kod vas su ljubav i strast bile prenaglašene, a sada ulazite u period koji vam donosi pamet u ljubavi. Niste više u fazi neobuzdane ljubavi. Neće vam to prijati, ali će povoljno delovati na vaš emotivni odnos. Partner će biti zadovoljan, a vama će biti beskrajno dosadno.
Zdravlje
Imate dobro zdravlje, jer ste puni pozitivne energije.

DEVICA

Posao
Vi se već penjete stepenicama poslovnog oporavka, tako da će vas ova nedelja održati na tom putu. Produktivni ste i veoma skoncentrisani, a to je ono što vam je neophodno da biste napravili poslovni pomak. Krajem nedelje imate dovoljno razloga da budete i finasijski zadovoljni.
Ljubav
Jednom godišnje Venera gostuje u vašem znaku, a to će otpočeti ove sedmice. Racionalni ste i veoma spremni na kompromise. Zadaci u emotivnim odnosima nisu laki, ali ćete uz pomoć planete ljubavi imati snage da prevaziđete nesuglasice. Povoljna nedelja za ljubavne veze i početak realne ljubavne priče.
Zdravlje
Manji problemi sa glavoboljom uslovljeni promenom vremena.

VAGA

Posao
Nedelja počinje polako, usporeno, kao da se razvlači. Međutim, nemojte da vas to zbuni, jer već od sredine sedmice imate najavu pojačane poslovne aktivnosti. Novi predlozi i poslovne ponude dobijate odjednom i bez najave. Zato se odmorite i pripremite za nove krativne sadržaje u kojima ćete učestvovati sa punim kapacitetom. Krajem sedmice zatrpavate se poslom.
Ljubav
Prošli ste kroz šareni period na emotivnom toboganu, pa je sada na redu da se ubacite u neku povremenu tajnu vezu. Venera u Devici nagoveštava blagu ljubavnu priču bez mnogo strasti. Jedini adrenalin će vam podići tajnovitost ljubavnog odnosa. Slobodne Vage moogu da rekapituliraju dosdašnje odnose i da donesu odluku u daljem delovanju.
Zdravlje
Nemate veće hronične tegobe.

ŠKORPIJA

Posao
Na pomolu je period u kome nemate mnogo novih događaja. Poslovno ste na dobrom putu, ali ni blizu polovine do cilja. Zato je ovo nedelja u kojoj imate šanse da krenete i sa pola snage. Pokušajte da budete zadovoljni dobijenim malim dnevnim bitkama. Pronađite smisao u rutini svakodnevnice.
Ljubav
Škorpije koje su u dugoj vezi, ili braku, imaju skladan odnos sa partnerom. Malo kraćih putovanja, red druženja i smisao u popodnevnim porodičnim okupljanjima. Slobodne Škorpije nemaju velike šanse da se zaljube, ali imaju mogućnost da se više druže i socijalizuju. Ovo je nedelja u kojoj nema mnogo ljubavnih iskoka i iznenađenja.
Zdravlje
Vaše zdravlje je stabilno.

Imate dete rođeno u znaku Raka? Evo šta bi trebalo da ZNATE

STRELAC

Posao
Previše obaveza, ali dobra i mnogo bolja organizacija na poslovnom planu donosi vam radost. Imate previše posla i zadataka koje ćete ove nedelje završavati. Pripremate se za odmor, pa pokušavate da završite što više možete. Zato je krajem nedelje dobar i produktivan rad na ceni. Očekujte i dobre nagrade. Finasije su koliko toliko stabilne.
Ljubav
Nepovoljna nedelja kada su ljubavni i emotivni odnosi na redu. Nemate mnogo razumevanja za suprotni pol, pa ni razgovori ne vode u pozitivne ishode. Ego je toliko veliki da potencijalni partneri odustanu i pre nego se bilo šta dogodi. Smanjujte kriterijume, ali smanjite i kritički stav prema svakome i svemu.
Zdravlje
Moguć problem sa sinusima.

JARAC

Posao
Finasijski ste na toplo – hladnoj poziciji, jer malo imate, pa malo nemate, ali kada se saberete imate pozitivnu nulu. Ipak, tokom ove nedelje stvari počinju da se pomeraju u pozitivnijem pravcu. Mnogo ste spremniji na kompromise u poslu, jer vas Venera iz Device omekšava u krutim stavovima. Očekujte pozitivan pomak na poslovnom planu.
Ljubav
Bićete direktniji u razgovoru sa emotivnim partnerom. Imate više razumevanja jer ste stabilizovali emocije. Zato je ovo nedelja u kojoj možete imati malo ljubavi, puno emocija ali i dosta nežnosti. Krajem sedmice neki Jarčevi mogu očekivati konkretne predloge od jedne Vodolije.
Zdravlje
Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

VODOLIJA

Posao
Vi samo nastavljate sa istim tempom koji ste odavno prihvatili. Previše posla i obaveza su vaša svakodnevna rutina. Imate priliku da neke stvari promenite na bolje i da imate više i bolje prihode. Na vama je da odlučite šta će to biti. Krajem sedmice dolazi neočekivani novac.
Ljubav
Venera će gostovati u Devici od 21. jula i to će vam doneti manju zainteresovanost za ljubavne i emotivne odnose. Prosto i jednostavno, nemate ništa konkretno kada je ljubav u pitanju. Polovično otežano i komplikovano su reči koje opisuju vaš ljubavni život tokom ove nedelje.
Zdravlje
Imate dobro zdravlje i u dobroj ste kondiciji.

RIBE

Posao
Kod vas je ove nedelje sve na pola. Na pola puta ste do odmora, isto tako ste na pola puta do poslovnog cilja. Niste vi neažurni već je energija usporena, jer ste vi dosta iscrpljeni. Vreme je da odete na predah ili odmor, jer se samo još više izrabljujete. Zato je preporuka zvezda da se ne dajte u poslove koji nemaju jasnu perspektivu, a ni jasan cilj.
Ljubav
Veoma ste napeti i nervozini i to se odražava na vaš emotivni i ljubavni život. Nemate strpljenja da slušate savete jer ih i ne tražite, a duboko u sebi nemate ni poverenje u potencijalne partnere. Kada sve saberete, vi ste u pravom periodu kada je potrebno da se opustite uz dobro poznate prijatelje. Takva druženja vam podižu energiju i volju za životom.
Zdravlje
Nesanica i napetost su posledica velikog umora.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar