(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Ovo su stravične slike žrtava klana Belivuk – Miljković: Smeju se dok ubijaju

Na slikama se vide odsečene glave i noge, kao i noževi zabodeni u trup muškarca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

U emisiji “Hit tvit”, u kojoj gostuje ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, prikazane su večeras ekskluzivne i do sada neviđene fotografije zločina i nasilja kriminalne grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo je unakaženo telo, leš bez glave. Ovo su stopala ovog čoveka… Ovo su ubice i ološ kakav ne zaslužuje da nikada izađe na slobodu. Ovo što ste videli pokazano je porodicama. Neki su povraćali, odbijali da gledaju, neki su rekli da to nije istina – rekao je ministar Vulin.

Naime, na početku su prikazane fotografije Velje Nevolje i njegovog saradika Marka Miljkovića dok uživaju u bazenu i bahate se.

Zatim su prikazane jezive fotografije njihovih zločina i nasilja.

Na slikama se vide odsečene glave i noge, kao i noževi zabodeni u trup muškarca.

Prikazan je i Velja Nevolja koji se smeje dok drži žrtvu za glavu pre nego što ga je zaklao.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Bacite to u jamu pa preko kreč i kiselinu jel se hvale komunjare javno šta su uradile sa Čičom ovakvih majmuna ima svuda na svakom koraku to ne treba da živi!

    Odgovori
  2. Smrtna kazna za svu djubrad.Ne samo za ona dva zlotvora vec i za sve pomagace koji su ucestvovali u zlodelima.Zasto da mi placamo porez i da se takva gamad odrzava u zivotu i hrani po zatvorima nasim parama.Smrtna kazna.

    Odgovori

Ostavite komentar