Maja Marijana namestila bivšem SAČEKUŠU: Saznala da je vara, pa mu sa LJUBAVNICOM priredila PAKAO

Otkrila pikanterije iz prvatnog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Grand Online

Maja Marijana gostujući u emisiji “Sceniranje” otkrila je do sada nepoznate detalje o muzičkoj karijeri, ali se dotakla i svog privatnog života.

“Kompoziro je rekao da se zovem Maja Marijana, jer mi je prezime Radovanović bilo predugačko. Zajedno smo to osmislili i tako je ostalo, sada je zvučno”, ispričala je pevačica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica se prisetila i jedne ljubavne anegdote i ispričala kako je bivšem namestila sačekušu kda je saznala da je vara.

“Ja sam takva da samo posmatram. A manipulatore obožavam, posebno one koji misle da mene mogu da izmanipulišu. I tako pratim znake i svoju intuiciju. Kad sam skontala o čemu se radi, raspitam se ko je, gde, šta kako i okrenem je”. ispričala je pevačica.

Foto: Tv Kurir/Printscreen

“Ona mi prvo nije verovala, a onda smo počele da se družimo nekoliko dana. I ne javljamo mu se. I on zove prvo mene, pa nju, a nas dve na kafi, i svakoj isto kaže: ‘Gde si, ljubavi’… I nas dve odlučimo da mu smestimo sačekušu, sve crno na belo da se otkrije. Odemo kod nje kući, ona ga pozove, a ja se sakrijem iza vrata. I on dođe, oni tu cmok, cmok, i ja pomerim vrata i pitam: “A meni poljubac?”, prisetila se Marijana i navela da se zbog tog događaja danas slatko nasmeje.

BONUS VIDEO: 

Maja Marijana RASKINULA sa 15 godina mlađim sportistom: Smeta joj njegova LJUBOMORA, a to nije sve!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar