HOROR na Voždovcu: Muškarac PROPAO kroz otvor za lift, krvavi tragovi na mestu nesreće

Pretpostavlja se da je nesrećni muškarac pao sa visine od oko tri metra na beton

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: E-stock/Časlav Vujičić

Muškarac starosti oko 58 godina teško je povređen kada je propao kroz otvor za lift, na gradilištu u Kruševačkoj ulici na Voždovcu u Beogradu.

Nesreća se dogodila na gradilištu u Kruševačkoj ulici broj 20, piše Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ograda postoji, ali okružuje samo deo zgrade koja je još u izgradnji. Unutar i ispred zgrade jasni su tragovi krvi, koji potvrđuju da se nesreća dogodila, ali nije bio prisutan niko ko bi mogao znati ko je povređen.

Komšije iz okolnih zgrada nisu ništa primetile, nisu videli ni policiju ni hitnu pomoć, te nisu ni slutili da se u zgradi pored dogodila nesreća.

Oni pominju da postoji čuvar, ali da ne znaju gde je sada, a da je nedelja neradan dan, te nema radnika.

Još uvek nije poznato kako se ova nesreća dogodila, ali se pretpostavlja da je teško povređeni možda na gradilištu potražio mesto da se sakrije od sinoćne kiše. S obzirom da je gradilište neobezbeđeno i da je moguće lako ući u nedovršenu zgradu, to je mogao biti bilo ko. Nije isključeno ni da je to bio čuvar.

Pretpostavlja se da je nesrećni muškarac pao sa visine od oko tri metra na beton. Prema njihovim rečima, kada je pronađen, davao je znake života ali je bio bez svesti. Sa teškim povredama opasnim po život prevezen je u Urgentni centar.

BONUS VIDEO



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar